Samsun’lu Özden’de istifa etti

Samsun’lu Özden’de istifa etti
7 Haziran’da yapılacak genel seçimleri öncesi bürokraside istifalar sürüyor.

 Bir istifa haberi de Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın önemli bürokratlarından Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden’den geldi. Özden’in memleketi Samsun’dan Ak Parti milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.

Uzun yıllardır bürokrasinin önemli kademelerinde görev yapan ve bu süre zarfında ülkemizi çeşitli uluslararası toplantılarda ve organizasyonlarda temsil eden Kamuran Özden, istifasını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a sundu. Özden’in, memleketi olan Samsun’dan milletvekili aday adayı olması bekleniyor.

İstifasını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a sunan Kamuran Özden, yaptığı açıklamada, doğup büyüdüğü ve bunca yıl devletin değişik kademelerinde hizmet ettiği Samsun’a bundan sonra da siyasi kimliği ile hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"27 yıl Sağlık Bakanlığı’nda, son bir yıldır da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda çalışarak, hem sağlık hem de spor ve gençlik alanlarında ülkeme ve memleketim Samsun’a büyük hizmetler yapmaya çalıştım. Kendisi de bir Samsunlu olan Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere, milletvekillerimiz ve biz Samsunlu bürokratlar, her zaman hemşehrilerimizin hizmetinde olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ulusal kurtuluş mücadelemizin ilk kıvılcımının yakıldığı, birçok ilklere öncülük eden kentimizi daha da ileriye taşımak için canla başla çalışmayı sürdüreceğim. Bu çalışmalarımda tek dayanağım ve gücüm Samsunlu hemşehrilerim olacaktır. AK Parti’nin 2023 hedefleri doğrultusunda, Yeni Türkiye vizyonunda Samsun’un hak ettiği yeri alacağına inancım tamdır. Bizler, her zaman Samsun’a ve Samsunlu hemşehrilerimize sahip çıkacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber