SAMSUN TAKIMLARI DÖKÜLÜYOR!

SAMSUN TAKIMLARI DÖKÜLÜYOR!
(BAL) Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Samsun’un diğer iki takımından Alaçamspor, güçlü Niksar Belediyespor karşısına kendi evinde çıkarken, Samsun Büyükşehir de deplasmanda Safranbolu’yu konuk oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta mücadele eden Alaçamspor deplasmanda güçlü rakibi Niksar Belediye spor ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Karşılamadan Niksar Belediye Spor takımı rakibi Alaçam spor’u evinde 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Diğer Samsun takımlarımızdan Samsun Büyükşehir Belediye spor takımı ise deplasmanda Safranbolu’ya konuk oldu. SBB takımı maçta İlk yarının 20 ve 27 dakikasın da attığı golle ilk yarıyı önde bitirerek soyunma odasına gitti.
Maçın ikinci yarısında Safranbolu takımı maçın 76. Dakikasında bir gol bulduysa da sahadan maç sonunda Safranboluspor:1- 2: SBB şeklinde sona erdi. Bu skor ve puanlar sonunda ligde SBB spor;23 puanla 4. Sıraya yerleşirken diğer iki takımdan Çarşambaspor 20 puanla 6. Sıraya gelirken Alaçamspor ise 15 puan ile 10 sırada yer aldı. Bu sonuçlara göre Çarşambaspor takımı toparlanamaz ve seri galibiyetler alamadığı takdirde Alaçamspor ile ligte kalma mücadelesi verecek gibi görünüyor.
HABER MERKEZİ

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber