BERBAT FUTBOL, SONUÇ ÇÖKÜŞ: 5-0

BERBAT FUTBOL, SONUÇ ÇÖKÜŞ: 5-0
(BAL) Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, bugün kendi evinde karşılaştığı Kastamonu İl Özel İdaresi takımı karşısında yokları oynayınca skor herkesi çıldırttı. Çarşambaspor: 0 – 5 : Kastamonu İl Özel İdare şeklinde sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, bugün kendi evi ve taraftarları önünde Kastamonu Özel İdare takımı ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Daha maçın ilk dakikalarında Çarşambaspor ceza sahası içinde ilk tehlikeli atağını yaparken penaltıyı hakem görmeyince maçın 18. Dakikasına geldiğinde sol kanattan gelen atakta defans topu çıkartamayınca Konuk ekipte Muhammet Berat takımını düzgün bir vuruşla 1-0 öne geçirdi. Çarşambaspor takımının toparlanarak hamle yapması ve ilk yarıda eşitliği sağlaması beklenirken yine defansın çıkartamadığı topa 34. Dakika da kafa ile vuran Sefa Furkan takımını 2-0 öne geçirdi. Kimsenin beklemediği iki golle ilk yarıyı bitiren Çarşambaspor soyunma odasına 2 gole yenik girdi.

Maçın ikinci yarısına iki oyuncusunu değiştirerek giren Çarşambnaspor rakip takıma karşı atak yaparak farkı kapatacağı beklenirken ikinci yarının başlarında konuk takımı kendi sahasına hapsettiği sırada atılan uzun topla bir anda Çarşamba spor kalesi önünde topla takım arkadaşını buluşturdu. Maçın 56. Dakikasında gelen topa ceza sahasına girerken yerden çok düzgün vuran Okan takımının 3. cü golünü atarak takımını 3-0 öne geçirdi. Bu golden sonra stadyumda adeta az sayıda maçı izlemneye gelen taraftarlar buz keserken takımın oyunundan ümit kesenler stadı terk etmeye başladı. Bu dakikadan sonra maçın 81. Dakikası ve 90. Dakikasında iki gol daha bulan Kastamııonu Özel İdare takımı maçtan ezeli ve güçlü rakibi Çarşambaspor takımını farklı mağlup etti. Sahadan mutlu ayrılan Konuk takım soyunma odasında beklemediği galibiyeti kutlarken Çarşambaspor’ da moraller tamamen bozuldu. Ve maçın sonu Çarşambaspor:0 – 5: Kastamonu Özel İdare
HABERMERKEZİ

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir