Samsun Sokaklarında Filmleri Aratmayan Kovalamaca

Samsun Sokaklarında Filmleri Aratmayan Kovalamaca
Samsun'da bir lise öğrencisini okulun yanındaki parkın önünde bıçaklayıp kaçan 18 yaşındaki genç, polisin nefes kesen kovalamacası sonucu yakalanacağını anlayınca saklanmak için bindiği bir cipin arka koltuğunda yakalandı.

Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Gazi Parkı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise öğrencisi 16 yaşındaki O.F.'yi bıçakla ağır yaraladığı iddia edilen 18 yaşındaki M.A., olay yerinden kaçmak istedi. Ancak polis, yaya olarak kaçan gencin peşine düştü. Bu sırada nefes kesen kovalamaca başlarken, polisle kaçan genç arasındaki kovalamaca Çiftlik Caddesi, Lise Caddesi, Gazi Caddesi, Osmaniye Caddesi, Mevlevihane Caddesi üzerinden Orhaniye Caddesi'ne kadar sürdü. Yakalanacağını anlayan M.A., Orhaniye Sokak üzerindeki bir cipin arka koltuğuna otururken, araçta bulunanlar ise olup bitenlere bir anlam veremedi. Bu sırada bıçaklı saldırganın otomobile bindiğini fark eden polisler de, zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Araçtan indirilen M.A., polise direnince yere yatırılıp kelepçelendi. Uzun süre koşmasına rağmen, yakalanınca kendisinde kalp olduğunu söyleyen genç, gözaltına alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

samsun-sokaklarinda-filmleri-aratmayan-kovalamaca.jpg

Ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan lise öğrencisi O.F.'nin ise sol arka böbrek kısmından bıçaklandığı, hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş