Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı !!!

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı !!!
Yapılan ilk resmi açıklamaya göre Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora görevden alındı...

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Çankaya Tapu Kadastro Anadolu Meslek Lisesi Müdürlüğü görevindeyken atanan Mustafa Cora’nın görevden alındığı resmi olarak duyuruldu.

 Samsun Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç'un Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'ne atanmasının ardından vekâleten Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Cora Çankaya Tapu Kadastro Anadolu Meslek Lisesi Müdürlüğü’ne yeniden atandı. Söz konusu gelişmeler konusunda resmi açıklama yapıldı.

 Cora, üç gün idari izinli ve bu süre içerisinde yerine İsmail Yavuz vekalet edecek.

  Özgeçmişi;

 

1959 yılında Trabzon´un Tonya ilçesinde doğdu. 1984 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirerek 1985 yılında öğretmen olarak göreve başladı. 1994 yılından bu yana idareci olarak görev yapmaktadır. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü´nde Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini tamamladı.İyi derecede Arapça ve Fransızca bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Aldığı Eğitimler;

Çatışma Çözümü, Anlaşmazlık ve Akran Arabuluculuğu Eğitimi Semineri, Proje Döngüsü Semineri, Yaratıcı Drama Semineri, Ortaöğretim Proje Uygulamaları Bilgilendirme Semineri, Eğitim Yönetimi Semineri, TKY de Stratejik Planlama Semineri, Müfettiş Yardımcılığı Kursu, Muhakkiklik Semineri, Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları Eğitim Semineri, MTSK Sınav Sorumlusu Yetki Belgesi, Dil Öğretimi Teknikleri Kursu, Yabancı Dil Kursu(Arapça)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş