Samsun İl Kadın Girişimciler İcra Komitesinden ÇTSO Ziyareti

Samsun İl Kadın Girişimciler İcra Komitesinden ÇTSO Ziyareti
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Koordinatörü görevini sürdüren İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı ve yöneticileri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Koordinatörü görevini sürdüren İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Dr. Hatice Gülay Atik, İcra Komitesi Üyeleri Ayça Seda Özbilgin. Pınar Özfurat, Deniz Bilkay, Nilgün Sarı ve Yasemin Muratoğlu Kınık' tan oluşan heyet Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Çarşamba TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Başkan yardımcısı Ahmet Çubuk ve Yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Meclis Başkanı Muharrem Yaralı ve Çarşamba TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri Fikriye Pekşen, Nejla Tak, Kıymet Güler, Duygu Kartal, Nihade Usta ve İlknur Dikmen katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Samsun TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dr. Hatice Gülay Atik, ziyaret nedeni ile Samsun' dan gelen heyetimize gösterilen güvene layık olmak için elimizden gelen çalışmayı göstereceğimizi belirtmek istedir ifadelerini kullanarak, “Kurulumuz, topluma faydalı olabilmek için emek harcayan insanların bir araya geldiği bir çatı sivil toplum örgütü. Topluma bir şeyler verebilmek için bir aradayız. Burada birbirimize destek olabilmemiz çok önemli. Siz değerli başkanlarımızın desteğiyle Samsun adına iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


Ziyaret nedeni ile memnuniyeti dile getiren Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz; ‘’ Çarşambadaki kadın istihdamının artırılmasına yönelik yapılabilecek her çalışmada var olmak istediklerini ve her türlü yardıma hazır olduklarını, Türkiye’nin kadın girişimcilere her zaman ihtiyaç duyduğunu belirterek, kadın girişimciler kurulu kadınlara; eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulmuştur . Yaptığınız girişimcilik eğitimleri ve bilgilendirme toplantıları ile Samsunumuz adına önemli çalışmalar yapacağınıza yürekten inanıyorum.’’dedi.

HABER: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber