ŞAMPİYON MERZİFONSPOR MESAİSİNDE

ŞAMPİYON MERZİFONSPOR MESAİSİNDE
Geçen hafta deplasmanda Niksar Belediyespor’u, 2-1’lik skorla mağlup ederek ligde şampiyonluğu garantileyen Çarşambaspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Merzifonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta Şampiyonluğu garantileyen Yeşil Beyazlı Takım da moraller yerinde. Teknik ekibin ve futbolcuların neşeli idman sergilemesi gözlerden kaçmadı. İdmandan sonra konuşan Teknik Direktör Kenan Yelek, şunları ifade etti. “Geçen hafta lig şampiyonluğunu garantiledik. Artık önümüzde kalan 5 maç ve Play-off müsabakaları var. Bu 5 maçı kazasız, belasız atlatıp Play-off maçlarına en iyi şekilde hazırlanıp çıkmak istiyoruz.”dedi.

GRUPLARDA 15 PUAN FARKLA ŞAMPİYON OLAN TAKIM YOK

“Amatör Grup tarihinde 15 puan farkla şampiyon olan takım yoktur” diyen Yelek, şunları söyledi. “ Rekor farkla lig şampiyonluğunu garantiledik. Hem Samsunspor olarak, hem de Çarşambaspor olarak bu sezonu rekor puanlarla aşmak üzereyiz İnşallah bu sezon iki büyük camia olarak bu şehri kupalarla taçlandıracağız.” Diyerek konuştu.

Çarşambaspor’da, Muhammed Özdemir hariç sakat oyuncu bulunmazken, orta saha oyuncusu Metehan Yatkın, hafif sakatlığından dolayı tedbirli olarak antrenmanda yer almadı.

HABER: Fahri GÜNGÖR – Serdar YILMAZ    

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor