ŞAMPİYON GÜLE OYNAYA! ÇARŞAMBASPOR 4-2 MERZİFONSPOR

ŞAMPİYON GÜLE OYNAYA! ÇARŞAMBASPOR 4-2 MERZİFONSPOR
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahasında konuk ettiği Merzifonspor'u, seyircisiz oynanan maçta 4-2' lik net bir skorla mağlup ederek, play-off öncesi moral depoladı.

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluğu geçen hafta deplasmanda Niksar Belediyespor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek garantileyen Çarşambaspor, 22. hafta da kendi sahasında ağırladığı Merzifonspor'u  4-2 yenmeyi başardı. Karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı henüz dakika 2'yi gösterirken, savunmanın büyük hatasında Murat Kürüm, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Yeşil Beyazlı ekip'de 27. dakikada sahneye ilk golde olduğu gibi yine Kürüm çıktı. Gelişen Çarşambaspor atağında, ceza sahası içinde topla buluşan Kemal Sabri Bayraktar, sağ tarafında ki daha müsait durumda olan Murat Kürüm'ü gördü. Oda yaptığı şık vuruşla topu ağlara göndererek farkı 2'ye çıkardı ve devre arasına Çarşambaspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile girildi.

TAKIMDA ZAMAN ZAMAN MOTİVASYON KAYBI

İlk devre Çarşambaspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarıya konuk ekip Merzifonspor etkili başladı. Ataklarını sıklaştıran misafir takım, son vuruşlarda etkisiz kalınca, yaptığı girişimlerden sonuç alamadı. Orta saha da takımın etkinliğinin düştüğünü gören Teknik Direktör Kenan Yelek, oyuna Ramazan Taş'ı alarak mücadele de dengeyi sağladı. Dakikalar 75'i gösterirken bu kez asisti yapan Murat Kürüm, golü atan ise oyuna yeni giren Ramazan Taş oldu. Farkı 3'e çıkaran Yeşil Beyazlı takım, bu golden 1 dakika sonra sahneye maçın adamı Murat Kürüm çıktı. Veysel Kılıç'ın aradan gönderdiği topla buluşan Kürüm,  Cemal Özgünsu'yu karşısına aldı. Rakibinden şık sıyrılarak uzak köşeye mükemmel bir vuruş yaptı ve takımının 4. kendisinin ise 3. golünü atarak Çarşambaspor'u 4-0 öne geçirdi. Müsabaka bu skorla bitecek derken Yeşil Beyaz'lı takım Merzifonspor'un ardı ardına gelen 2 golüne engel olamadı ve karşılaşma Çarşambaspor'un 4-2'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonucun ardından, Şampiyon puanını 59'a çıkarırken konuk ekip Merzifonspor ise, 29 puanda kaldı.

YELEK SİNİR KÜPÜNE DÖNDÜ

Mücadele Çarşambaspor'un 4-0'lık üstünlüğü ile devam ederken ardı ardına yenilen iki gol ve oyunda zaman zaman kopmalar yaşandığı için Teknik Direktör Kenan Yelek, saha kenarında adeta sinir küpüne dönerek oyuncularını sık sık uyardı. Maç bittikten sonra Şeker Haber TV'ye konuşan Yelek, şunları ifade etti." Merzifonspor'u mağlup ettik. Söylenecek fazla birşey yok. Sonradan yediğimiz 2 gol'ü yemememiz gerekiyordu. Bize yakışmadı. Hatalarımızdan ders çıkaracağız." şeklinde konuştu.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta Şampiyon olan Çarşambaspor, lig'in 23. haftasında Ordu da Ünye 1957 spor'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir