Samet Aybaba'dan yenilgi açıklaması

Samet Aybabadan yenilgi açıklaması
Beşiktaşı'ın, Tuttur Cup'ta Trabzonspor'a kaybettiği maçın ardından teknik direktör Samet Aybaba yaptığı açıklamada şunları söyledi

 

''Bunlar özel maçlar. Genç oyuncuları bu maçlarda görmek lazım. En önemli tecrübe maçlarda kazanılır. Biz de onları oynatarak şans veriyoruz. Onlar da bu fırsatları değerlendirecekler. Çok yoğun çalışıyoruz. Antrenmanlarımız yoğun geçiyor, bu nedenle oyuncularımız yorgun. Her oyuncu bizim için önemli. Biz her oyuncumuza güveniyoruz. Oyuncularım yine de böyle bir havada koştular mücadele ettiler, onları tek tek kutluyorum.''

Nene transferinin sorulması üzerine Aybaba, henüz bu konuyla ilgili bir gelişme olmadığını da belirtti.

Bir gazetecinin, ''Bana göre en önemli sıkıntı defanstaydı'' yönündeki yorumu üzerine Aybaba, defanstaki oyuncularıyla bire bir konuşmalar yaptığını ve savunmanın istikrarlı bir hale gelmesi için çalıştığını belirtti.

Aybaba, Trabzonspor karşısında çok top kaybettiklerine ve hızlı hücuma çıkamadıklarına değinerek, bu tür özelliklerini sahaya yansıtamayınca mağlup olduklarını ifade etti.

Gazetecilerin transferlerle ilgili sorularını da yanıtlayan Samet Aybaba, ''Şu an yeni bir transfer yok. Gökhan, ilk defa takımımızla sahaya çıktı. Takıma da katkı sağladı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir