Salıpazar'lı esnaf camına öyle bir yazı yazdı ki...

Salıpazarlı esnaf camına öyle bir yazı yazdı ki...
15 Temmuz Cuma akşamı ülke de yaşanan Darbe Kalkışması sonrasında ki gelişmelere vatandaşların tepkisi de sürüyor. Salıpazarı İlçesinde bir esnaf iş yerinin camına yazdığı yazı ile vatandaşların sevgisini kazandı

Darbe Kalkışması sonrasında ülke genelinde demokrasi nöbetleri sürerken bir yandan da vatandaşlar kendilerince tepki göstermeye başladı. Samsun'un Salıpazarı İlçesinde çay işletmeciliği yapan ve Belediye eski Özel Kalem Müdürü Bahri Sağlam iş yerinin camına "TERÖRİST BAŞI FETULLAH GÜLEN'İ DESTEKLEYEN VE ONUN KÖPEKLERİ BU İŞ YERİNE GİREMEZ" yazdı.

+5+4.jpg

İşyerinin camına yazıyı yazması ile birlikte çok olumlu tepkiler aldığını dile getiren eski Belediye Özel Kalem Müdürü ve çay ocağı sahibi Bahri Sağlam, "Ülkemi, bayrağımı seven adamım.  Türkiye Cumhuriyetini kuran Atatürk'ü de severim, hayranıyız. Onun için bu terör örgütünü destekleyenler ve onun köpekleri benim işyerime giremez. Bu ilçede yaşıyorum ve çoğunu da tanıyorum ve biliyorum gerektiği zamanda gerekli mercilere bunları bildirmek vatandaşlık görevimizdir. " diyerek devam etti.

+6867684.jpg

Sağlam darbe kalkışmasının olduğu gece sabaha kadar sokakta nöbet beklediklerini ve bu terör örgütünü desteklemek gerektiğini dile getirerek, "Yıllarca insanları öğrenci okutacağız diyerek kandırdılar para topladılar. Aslında terör örgütü kurmuş bunlar. Fetullah Gülen denen insanın geçmişi ermenidir. ABD onu er geç Türkiye Cumhuriyeti devletine teslim edecektir. Biz Türk Halkı olarak bu tip örgütle karşı karşıya gelmedik. Bunlar pkk dan da beter örgüt. Bizim kendi silahımızla kendi insanımıza silah çekiyor. Cumhurbaşkanı sokağa çıkın demeseydi de çıkacaktık ama insanlar Cumhurbaşkanının o söylemine, kendisine inandığı için çıktılar. İnsanlar onederse ona inanıyor. İnşallah bu terör örgütü karşısında başarılı olacağız. Teröristler sevinmesin başarılı olacağız diyerek. Biz Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Muhalefete ve halkımıza inanıyoruz ve gerekirde İdam cezası çıkartılacak ve en kötü ceza ile cezalandırılacaklar" şeklinde konuştu.

5.20160720090102.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber