Salıpazarı’nda Karne Heyecanı

Salıpazarı’nda Karne Heyecanı
Samsun Salıpazarı İlçesinde 2021 - 2022 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinin başlaması dolayısıyla  öğrencilere karneleri verildi.

Fatsalılar, Bereket ve Tahnal İlkokullarında düzenlenen karne dağıtım töreninde Kaymakam Burak Öz, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin öğrencilere karnelerini dağıttı.
2021 - 2022 eğitim öğretim yılı 1. Dönemini değerlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş,   "Eğitimin temel merkezi okuldur, sağlık açısından tüm önlemlerimizi alarak başladığımız 2021 - 2022 eğitim öğretim yılımızın birinci dönemini tamamlıyoruz. Öğrencilerimizi çağın yeterliliklerine göre yetiştirmeye gayret gösterirken çeşitli projeler, materyaller ve etkinliklerle öğretmenlerimize ve öğrencilerimize destek olmaya çalışıp; sorgulayan, araştıran, bireysel farklılıklarının bilincinde ve özgüveni yüksek bireyler olması konusunda öğrencilerimize yol göstermeyi amaçlıyoruz." diyerek tüm eğitim camiamıza ve velilerimize iyi tatiller diledi.

salipazari’nda-karne-heyecani-(1).jpgsalipazari’nda-karne-heyecani-(3).jpg

Salıpazarı’nda 284 öğretmen ve 2622 öğrenci bu gün itibariyle tatile girdi. 2021 - 2022 eğitim öğretim yılı 2. Dönemini 4 Şubat’ta başlayacak ve 17 Haziran 2022 tarihinde biticek.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber