Salıpazarı'n da Mobese yolda

Salıpazarı'n da Mobese yolda
Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, ilçede görev yapan Muhtarlarla bir araya gelerek asayiş uygulamaları ve kameralı sistem hakkında bilgi alış verişinde bulundu

ilçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, ilçede ki sosyal projeleri ile birlikte göreve gereği ilçede ki komutanlık görevleri içinde kalan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek ilçenin asayiş ve diğer sıkıntılarını masaya yatırdılar. İlçede ki Muhtarlarla mahallelerinin ulaşımı özellikle zor olan ve asayiş uygulamaları ile halkın huzuru adına kameralı sisteme  geçilmesi gerektiğini ve bu nedenle muhtarlarla vatandaşların konuya duyarlılık göstermelerini istedi. Toplantıda Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül' de katılırken, Başkan Akgül, "Salıpazarı eski kimliğini yavaş yavaş kırıyor. Kendisini hemen her alanda değiştirmeye başlayan ve modern bir görünüm kazanan ilçemiz sınırlarında ki en büyük eksiklerimizden birisi de mobese sistemidir. İlçe merkezimiz de mobeseye yakın kamera sistemimizin alt yapısını oluşturduk bazı bölgelerde geçtik. Bu konu da İlçe Jandarma Komutanlığımıza bizler elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Sizlerin de yardımcı olacağınızdan şüphem yok" şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

salipazarin-da-mobese-yolda-(2).jpgsalipazarin-da-mobese-yolda-(3).jpgsalipazarin-da-mobese-yolda-(1).jpg

Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, "İlçemizde asayiş ve diğer konularda sizlerle çok güzel bir ivme kazandık. Bu güzellikleri daha da pekiştirmek, halkımızın huzuru ve sizlerin de bizlerle daha kolay iletişim sağlayabilmeniz, emniyet, asayiş, trafik, şüpheli araç bildirimi ve kaçak avlanma gibi konularda siz ve bizlere yardımcı olacak bu kameralı sistemi hep birlikte oluşturduğumuz takdirde yaşanan sıkıntılı hemen tüm olaylarda büyük yol kat etmiş olacağız. Bu nedenle ilginize şimdiden teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Muhtarlar ise özellikle ilçe sınırlarının yüksek kesimlerinde yaşanan hayvan ve bina hırsızlık olayları, kaza ve diğer asayiş olaylarında kameralı sistemin kendilerine yararlı olacağını bildiklerini ve ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getirirken, ilçenin diğer sorunlarının da görüşüldüğü toplantı sona erdi.

HABER-FOTO: Gözde APAYDIN- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber