Kaymakam’dan MHP’ye veda ziyareti

Kaymakam’dan MHP’ye veda ziyareti
İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Muğla’nın Menteşe merkez ilçe Kaymakamı olarak atanan Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, veda ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu

Yayımlanan son kararname ile Muğla’nın Menteşe merkez ilçesine atanan Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, veda ziyaretlerine devam etti. Kaymakam Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ziyarette Kaymakam Yıldız’ı MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve Ülkü Ocakları Başkanı İlhan Arıcı karşıladı. Ziyaretlerinden dolayı Yıldız’a teşekkürlerini sunan Başkan Düzgün, yeni görev yerinde Kaymakam Yıldız’a ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

kaymakam’dan-mhp’ye-veda-ziyareti-3.jpg

‘TERMAL VE TİTANYUM İÇİN ÇABALAYIN’

Parti binasında ki ziyarette partililer ile sohbette bulunan Kaymakam Yıldız, 5 yıldır ilçeye hizmette bulunmanın kendisi için gurur verici bir durum olduğunu anlatarak, “Çarşamba ilçesi gerçektende yer altı ve yer üstü kaynakları açısında çok bereketli bir yer. İlçe Kaymakamı olarak bu önemli kaynakların kullanılması ve değerlendirilmesi için görev süremiz boyunca çaba gösterdik. Bundan sonraki süreçte sizlere büyük bir sorumluluk düşüyor. Göreve başladığımız sürede belirttiğimiz 4T’den yani Tarım, Termal, Turizm ve Titanyum’u vatandaşlar adına, kendi düşüncelerini yaygınlaştırmak adına sizleri burada görevlendiren vatandaşlar adına sizler takip etmelisiniz. Bu gelişmeleri sonuca bağlamak için çaba göstermelisiniz.” Dedi.

kaymakam’dan-mhp’ye-veda-ziyareti-4.jpg
‘ŞEKER FABRİKASI ARAZİSİ KULLANILABİLİR’

Kaymakam Yıldız ziyarette ayrıca, titanyum madeninin sadece Çarşamba İlçesi’nden çıkartıldığını belirterek,  “İlçede önemli bir kaynak bulunmakta. Özellikle savaş sanayisinde de kullanılan titanyum Çarşamba ilçesi için çok önem taşıyan bir ürün. Biz bu maddeyi kendimiz çıkartıp, kendimiz işlersek Çarşamba büyük bir ivme kazanacak. İlk etapta Çarşamba’da ki titanyum maddesinin çıkartılıp Ankara Ostim’de işlenilmesi söylenildi. Ancak bu biraz maliyetli olabilir. Bunun için bu maddeyi Çarşamba’da işlememiz bizim için daha avantajlı olacak. Bu durum için Çarşamba Şeker Fabrikası’nın binaları olabilir. Bu fabrikanın binaları kullanılabilir.” Dedi.

kaymakam’dan-mhp’ye-veda-ziyareti.jpg
BAŞKAN DÜZGÜN ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİ!

Ziyarette İlçe Başkanı Kemal Düzgün, Kaymakam Yıldız’a yeni görev yerinde kendisine başarı dileklerinde bulundu. Düzgün, Yıldız’ın görev yerinin hayırlı olmasını dileyerek helallik aldı.
Muğla’nın Menteşe ilçesine atanan Kaymakam Caner Yıldız’ın önümüzde ki hafta Salı günü (13 Aralık) sabah saatlerinde yeni görev yerine hareket etmesi bekleniyor.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL-Ayhan GONCA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber