Salıpazarı yeni yolda aşırı hız: 1 ölü...

Salıpazarı yeni yolda aşırı hız: 1 ölü...
Çarşamba- Salıpazarı Karayolunun duble olarak yapılarak kullanıma açılması ile araç sürücülerinin aşırı hızı kazalara davetiye çıkartmaya başladı. Karayolunda aşırı hız nedeni ile karşıdan karşıya geçmeye çalışan 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; Çarşamba- Salıpazarı Karayolu da saat 19.00 sıralarında Salıpazarı ilçesinden Çarşamba'ya gitmek isteyen Nizamettin Kaymak (73) beraberinde eşi ve torunu ile tepe altı mevkiin de Belediye Özel Halk Otobüsüne binmek için yolun karşısına geçmek isterken hayatını kaybetti. Karayolunda hızla gelen araçtan eşi ve torunu kurtulurken, Nizamettin Kaymak(73)'a,  A.Y(37) idaresinde ki 06 EC 9207 plakalı araç çarptı.

Kaza da aracın çarptığı Nizamettin Kaymak, aracın çarpmasıyla metrelerce sürüklendi. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybederken, kazaya karışan A.Y. (37) idaresindeki 06 EC 9207 plakalı araç sürücü olay yerine gelen Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı.

Kazada feci şekilde can veren Nizamettin Kaymak’ın cansız bedeni ise Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABER- FOTO: Nevzat AKKAYA- Ayhan GONCA

salipazari-yeni-yolda-asiri-hiz-1-olu..-(2).jpgsalipazari-yeni-yolda-asiri-hiz-1-olu..-(3).jpgsalipazari-yeni-yolda-asiri-hiz-1-olu..-(1).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş