Salıpazarı MEM'de proje bitmiyor

Salıpazarı MEM'de proje bitmiyor
Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, ilçede ki okullarda sürdürülen projeleri ve okulların sıkıntılarını giderme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Salıpazarı İlçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışı ile eğitim de ki zor şartlarda eğitim verilen okulları ve okullarda ki öğrencilerin sıkıntı ve sorunlarını yakından takip eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ve Şube Müdürleri ilçede öğrenciler için projelerini de aralıksız sürdürerek hayata geçiriyor. Bu kapsam da Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "OBEZ OLMA AKTİF OL" projesi ile son zamanlarda öğrenciler arasında sıkça görülen obezite ile mücadele etmek için İlçe Toplum Sağlığı Müdürlüğü ile birlikte yürütülecek proje kapsamında okullarda ve ilçede bir dizi etkinlik ve çalışmalar için kolları sıvadı.

Yine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçede eğitim vermekte olan Salıpazarı Gökçeli İlkokulunda bir sınıf öğretmeninin sınıfında yaptığı 'Okuma Köşesi' öğrencilerin de beğenisini kazandı. Okuma köşesini bizzat giderek okulda inceleyen Savaş, Okulların tamamında okuma ile ilgili çok güzel farklı uygulamalar yapıldığını dile getirdi. Okuma köşeleri ile ilçede ki okuma yazma oranı ile eğitimde ki kaliteyi hedefleyen Savaş bu çalışmayı daha da genişleterek sürdürmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Yine İlçe de eğitim veren bir başka okuldan Gökçeli Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı " Minik Yürekler Üşümesin " kampanyası proje kapsamında yine ilçede eğitim vermekte olan Çağlayan İlkokulu ile birlikte Cevizli İlkokulu öğrencilerine öğrencilerin kendi ördükleri eldiven, atkı, bereleri ve diğer beraberlerinde getirdikleri hediyeleri takdim ettiler. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette minik öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi. Bu tür etkinlikler ile birlikte eğitimin daha da ilerlemesi adına yeni yeni projelerinin devam edeceğine işaret eden Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, "Tek hedefimiz dünya ülkeleri arasında Ülkemiz üzerinde oynanan bunca oyun içinde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı daha eğitimli ve kültürlü bir nesil olarak yetiştirmekten öte gitmeyen heyecan ve sevgi dolu projelerle çalışmalarını sürdüreceğiz" dedi.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber