Salıpazarı Jandarma'dan Okullara ziyaret

Salıpazarı Jandarma'dan Okullara ziyaret
Salıpazarı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Akçay, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeni ile ilçeye bağlı eğitim veren Salıpazarı İlçesi Fatsalılar ve Bereket İlköğretim okulu ile Avut ortaöğretim okullarını ziyaret etti

Salıpazarı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, ilçe de göreve başladığı günden bu yana sıra dışa ziyaretleri ve bilgilendirmeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. 2016-2017 eğitim Öğretim yılının başlaması nedeni ile İlköğretim Haftası kutlamaları sonrasında Bölük Komutanı oalrak eski adı ile köy okulları olan Avut Mahallesi Orta öğretim ve Fatsalılar, Bereket İlköğretim Okullarını ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

14390698_10209702621989548_3776915901890762114_n.jpg

Öğrencilerle sohbeti sonrasında okulların yöneticileri ile bir araya gelen Jandarma Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, eğitim öğretim sezonu boyunca asayiş ve diğer aktivite ve sorunlarda yanlarında olduklarını hiç bir zaman sıkıntı çekmemeleri için her zaman arayarak sorunları anında bildirmelerini dile getirdi. Akçay, "Eğitim camiamız içinde İdareci, Öğretmen ve öğrencilerimizle yaptığımız ziyaretlerde sohbet ettik ,eğitim ve öğretim için üzerimize düşen ne varsa görev addettik  tüm Milli Eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ettik. Ziyaretlerimiz de bizlere gösterdikleri  misafirperverlik ve güler yüzlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz." diyerek duygularını ifade etti.

HABER- FOTO: Nuri ŞEKER- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel