Salıpazarı Dolu Dizgin

Salıpazarı Dolu Dizgin
Samsun 1. Amatör Lig’de mücadele eden Salıpazarı Belediyespor, ligde bu hafta kendi sahasında Canik 55 takımını 3-0 yenerek 3 puanı aldı.

Samsun 1. Amatör Lige İsmail Karaoğlu ve şampiyonluk parolası ile giren Salıpazarı Belediyespor ilk haftadan bu yana Karaoğluı ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. Karaoğlu ile kısa sürede başarılı sonuçlar alarak Ligde lider olan Salıpazarı Belediye spor takımı bu haftayı da 3 puanla kapatarak büyük bir başarıya imza attı. Samsun takımı Canik55 takımı ile  karşılaşan Salıpazarı Belediye spor takımı 3 puanı 3 golle alarak aynı zamanda ligin en fazla gol atan takımı unvanını da elde ederek dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

1. Amatör Liginde fırtına gibi esen Salıpazarı Belediye spor takımı kendi evinde oynadığı maçta 3 puanı 3 golle çıkardı. Son maçta Canik 55 takımı ile karşı karşıya gelen Salıpazarı takımı, maçın 19. dakikasında İsmail, 68. dakikada Mücahit ve 70. dakikada yine İsmail’in golleri ile sahadan galibiyetle ayrıldı.  İlk yarıda güzel oyunuyla beğeni toplayan Salıpazarı ekibinde 1 penaltı pozisyonu hakem tarafından es geçildi. Pozisyon devamında nizami golü de iptal eden orta hakeme tribünlerden çok tepki gösterildi.

İkinci yarıda ki başarılı performansı ile rakibini sahadan puansız gönderen Salıpazarı Belediye spor takımının Teknik Direktörü İsmail Karaoğlu, “Canik 55 takımı ile aramızda 1 puan vardı. Bu ligde şampiyon olacaksak bu maçı almak ve puan farkını da açmamız gerekiyordu. Bunu da futbolcularımın inançlı ve azimli oyunları ilse başardık. Bu vesile ile oynayan veya oynamayan tüm Futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. Bu gün sahamızda inanılmaz bir mücadele sergiledik. Tek üzüntüm forvette oynayan İsmail’in kırmızı kartla oyun dışında kalması. Bu hafta sonu Samsun’da oynayacağımız Fatih Reşadiye maçı bizim için final maçıdır. Bu maçta İsmail’i çok arayacağımıza inanıyorum ama demek değildir ki eksik çıkacağız. Forma bekleyen oyuncularım da İsmail'i aratmayacak kadar kaliteli ve azimli. Hiç birinin diğerinden üstünlüğü de eksiği de yok. Tek fark tecrübe ki o oyuncularım da oynadıkça tecrübe kazanma şansını yakalayacaklardır. Bu nedenledir ki futbolcularımın hepsine çok  güveniyorum. Bu maçtan da yüzümüz akıyla çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

HABER-FOTO: Engin ÇAĞATAY- Sezer ÇOBAN- Kübra YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor