“Salıpazarı Barajı Kanayan Yaramız”

“Salıpazarı Barajı Kanayan Yaramız”
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül İlçe Danışma Kurulu Toplantısında konuştu. Başkan Akgül, “Salıpazarı barajı kanayan yaramızdır” dedi

AK Parti Salıpazarı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı İl Başkanı Ersan Aksu’nun da katılımı ile gerçekleştirildi. İlçe Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Salıpazarı İçme ve Sulama Barajı kanayan yaramız, bir an evvel çalışmaların başlayarak bitirilmesi gerekir” dedi.

Başkan Akgül’ün konuşmasının satır başları;  Kuruluşumuzdan bugüne teşkilatlarımızla hep hem fikir olduk, hiç ayrı düşmedik. Beraber yürüdük, beraber karar verdik. Her seçimden sonra yarın yeniden seçim olacakmış gibi hep sahadaydık. Vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında olduk. Salıpazarı’nda kanaya bir yaramız var. Oda Salıpazarı barajı. Bu konuyu takip ederek artık bir yol almamız gerekiyor. Salıpazarı’nda doğal gaz ile ilgili bir süreç başladı. Bakanımız ve Cumhurbaşkanımızın müjdeleri ile 2023 yılı sonuna kadar doğal gaz Salıpazarı’nda olacak inşallah. Sosyal Konut Projesine dahil olmak istiyoruz. Bununla ilgili hazırladığımız dosyayı Bakanımıza ilettik. İnşallah Salıpazarı ilçemize de en az 100-120 konut kazandıracağız. Salıpazarı İlçe Devlet Hastanemiz hizmete girdi. Ancak hastanemizin D sınıfı olması gerekiyor. Mevcut hali ile birçok kadro boş. Diğer branşların ve Uzman Doktorların gelebilmesi için İlçe Devlet Hastanemizin D sınıfı olması gerekiyor. Eski Devlet Hastanesi binasının tahsisini istedik. Burası belediyemize tahsis edilirse kadınlar kültür merkezi, konferans salonu, gençlik merkezi ve kütüphane olacak. Salıpazarı seçime hazır, öz güvenimizle bizler hiç sahadan eksik olmadık. İnşallah 2023 seçimlerinde alnımızın akıyla Salıpazarı olarak ilk sırada Cumhurbaşkanımıza destek verecektir.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber