Saadet Partisi’nin adayı hazır

Saadet Partisi’nin adayı hazır
Yerel Seçimler öncesi hareketli günlerin yaşandığı Çarşamba ilçesinde Saadet Partisi’nde de aday hareketliliği yaşanıyor.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi partilerde aday belirleme trafiği yaşanırken, Çarşamba ilçesinde de tablo ortaya çıkmaya başladı. Saadet Partisi cephesinde yoğun bir çalışma sürecinin yaşandığını paylaşan Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkan Adayı Belirleme Komisyon Başkanı İbrahim Seven, parti olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

SAADET PARTİSİ’NDE 4 İSİM

Seven yaptığı açıklamada, “Bir süre önce sahada çalışmalar başlatmıştık. Yerel Seçimlerde hangi ismi aday olarak görmek istersiniz? Diyerek vatandaşlarımızın istediği ve arzuladığı hizmet insanını seçmek için titiz ve yoğun bir çalışma başlattık. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaları nihayetlendirdik. Ve ilçemizin tanıdığı 4 ismi Saadet Partisi Çarşamba ilçe Başkanlığı olarak Genel Merkezimize sunması amacıyla İl Başkanlığımıza sunduk.Yüz bin ve bu sayının üstündeki nüfuslu ilçelerin adaylarını genel merkezimiz belirlemektedir. Bu dört isim arasında genel merkezimiz yakın zamanda karar verecektir.” Dedi.

“94 RUHUYLA”

İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Seven, “Saadet Partimiz, 1994’te ki seçimlerde o dönemde ki tıkanmış, çıkmaza girmiş zihniyetin buhranından nasıl çıkarttıysa, bu dönemde milletimiz vereceği teveccühüyle 1994 ruhuyla hareket eden Milli Görüş kadrolarını iş başına getireceğine inancımız tamdır. Bu kadroların, yerelde ki sorunları kısa sürede çözeceğine ve halkımıza refah bir ortam sunacağına hep birlikte şahit olacağız.” Şeklinde konuştu.

İTTİFAK PROGRAMI HAZIR!

Komisyon Başkanı Seven, açıklamalarının son bölümünde ise, Saadet Partisi’nin geçtiğimiz aylarda partilerle ittifak çalışmaları gerçekleştirebileceği yönünde ki söylemlere değinerek, “Geçtiğimiz süreçte Saadet Partisi’nin yerel seçimler için bazı partilerle ittifak yapabileceği dile getirilmiştir. Şunu söyleyebiliriz ki; ittifak için gerekli tüm programlarımız ve çalışma notlarımız hazır. Genel Merkezimizin alacağı kararlara göre süreç devam edecektir. Ancak partimiz Çarşamba için aday çıkaracaktır.Bunu net olarak söyleyebiliriz.” İfadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından belirlenecek adayın etrafından teşkilat olarak kenetleneceklerinin vurgusun u yapan Seven, belediye başkan adaylığında olduğu gibi meclis üyelikleri çalışmalarının da tamamlandığını, ilçenin sorunlarını çözüme kavuşturabilmesi ve her soruna çözüm için kulak verebilmesi amacıyla ilçenin her kesiminden isime meclis üyesi adaylığında yer verileceğini ifade etti.

Ayrıca, Saadet Partisi’nin yakın zamanda İlçe Belediye Başkan Adayını açıklaması bekleniyor.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir