Saadet Partisi’nden büyük tepki

Saadet Partisi’nden büyük tepki
Saadet Partisi Ayvacık İlçe Başkanı İbrahim Seven ülkemizde konuşlandırılan “Patriotlarla” ilgili açıklamalarda bulundu

 

HABER-FOTO: BURAK ÇALIŞKAN

Saadet Partisi Ayvacık ilçe başkanı İbrahim Seven, Patriot füzelerinin İskenderun Limanına geliş tarihlerinde yapacakları mitingin iptaline ilişkin sert tepki gösterdi. Mitingin komik gerekçelerle iptal edildiğini dile getiren Seven, “Bu yasak memleketimizi ateş içine sokacak bir davranışın Millet tarafından öğrenilmesinin önüne geçmek için yapılmıştır “dedi.

İhanet ile gaflet arasında sadece niyet farkı vardır

Büyük Orta Doğu Projesi (BOP) hakkında da açıklamalarda bulunan Seven, “Büyük orta doğu projesi adım adım uygulanmakta sayın başbakan da bu projenin eş başkanı olması çok vahimdir. İhanet ile gaflet arasında sadece niyet farkı vardır ancak niyet ne olursa olsun sonuç değişmemektedir.

Gün vatana sahip çıkma günüdür bu Vatan, Vatan için gereğini yapanlarındır

Başkan İbrahim Seven son olarak, “Daha öncesinde Erbakan’ın büyük gayretiyle 1 Mart 2002 tezkeresi engellenmiş, Amerikan askerlerinin ülkemize ayak basmalarının önüne geçilmişti. Şimdi de Erbakan hocamızın talebeleri olan biz Milli Görüşçüler Allah’ın izniyle ülkemizin ateşe atılmasına dur diyecek, vatan toprağımızın ayağımızın altından kaymasını engelleyecektir sonuç olarak biz diyoruz ki bu Vatan, Vatan için gereğini yapanlarındır işin gereğini yapmamız lazım gün vatana sahip çıkma günüdür. Bütün Ayvacıklı kardeşlerimi vatana sahip çıkmaya bu kutlu sese kulak vermeye davet ediyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber