Saadet Partisi’nde il divan toplantısı düzenlendi

Saadet Partisi’nde il divan toplantısı düzenlendi
Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından Ağustos Ayı İl Divan Toplantısı düzenlendi

Samsun’un Atakum ilçesindeki Alanlı mevkiinde piknik aktivitesi şeklinde düzenlenen Ağustos Ayı İl Divan Toplantısı’nda Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı, teşkilâtlarını toplayarak durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıya, Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve İl Sorumlusu Dursun Ali Düzenli, İl Başkanı Salih Şen, ilçe başkanları, il ve ilçe teşkilâtları, kadın kolları ve gençlik kolları katıldı. İlçelerden ise Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Âdem Sapancı, toplantıya yönetim kurulu ve kadın kollarından birer heyet ile katılım gerçekleştirdi.

Toplantıda sırasıyla, Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Genel İdare Kurulu Üyesi ve İl Sorumlusu Dursun Ali Düzenli ve Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci konuşmalar yaptı.

Milletvekili Karaman, konuşmasında, ‘‘Biz milletvekili olarak son bir ayda, Erzurum, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Ordu ve Giresun, Trabzon illerimizde yoğun çalışma temposuyla milletimizle, teşkilatlarımızla bir araya geldik. Milletimiz yanıyor. Dertli. Trabzon'da genel değerlendirme ve fındık ana gündemli basın açıklaması yaptık. Tarım, ziraat, hayvancılık bitirilmiş, milletimiz çok dertli. Biz Saadet Partisi kadroları olarak sürekli sahada olmak zorundayız. Milletimizin derdiyle dertlenmeliyiz, onlara güven vermeliyiz, en zor anlarında yanlarında olacağımızı hissettirmeliyiz.’’ sözlerine yer verdi.

Yerel seçimlere de vurgu yapan Karaman, ‘‘Bu gidişata 24 Mart 2024'te son vereceğiz.’’ dedi.

Konuşmalarının ardından Karaman, Terme Teşkilâtına katılan üç kişiye rozetlerini takdim etti.

Ayrıca, toplantıya Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci misafir olarak katılım gösterdi. Deveci, yaptığı konuşmasında, ülke birliği, beraberliği ve kardeşliğine vurgu yaptı.

8e91ec26-218b-4f22-b2f4-85fd0c5a12a0.jpg420d3dff-ed82-41b6-a607-185a7808e50c.jpgedc26af0-40fd-422f-84a3-7ea7b36b7fc9.jpgdcf301d0-dedc-4596-939a-6ff3dc4bc6ec.jpg

Haber: Ünal DALDAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber