Saadet Partisi’nde görev dağılımı yapıldı

Saadet Partisi’nde görev dağılımı yapıldı
Saadet Partisi’nde geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yönetimin görev dağılımı yapıldı.

ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.Haftalık olarak yapılan toplantıların yeni dönemin ilk toplantısı görev dağılımı ve planlama gündemli başlayıp devam etti.Kongre ile güven tazeleyerek tekrar seçilen ilçe başkanı Zekai Adem Sapancı bu hususlarda bir açıklama yaptı.

“Var gücümüzle çalışacağız”

Başkan Sapancı yaptığı konuşmasında, “Cumartesi günü geniş katılım, heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdiğimiz 7’nci Olağan Kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Milli Görüş prensiplerini özümseyip, bu hedefler doğrultusunda bir kadro oluşturmak arzusuyla kongre tarihimizden iki ay önce çalışmalarımıza başlayıp, ilimiz, tabanımız ve etrafımız ile yaptığımız geniş istişareler sonrasında önceki yönetim kurulumuzdan değişikliklerle 7 yeni kardeşimizi kattığımız tertemiz, pırıl pırıl, işiyle, yaşamıyla etrafında olumlu izlenimler bırakan, etrafına faydalı olan bir kadro oluşturduk. Bu kadromuzla, batı, abd, israil üçgeni ile iş birliği yapmakta hiç tereddüt etmeyen, israf, faizci, adaleti, liyakati değil kapitalist sermayedarları koruyup kollayan zihniyetin ülkemiz yönetiminden alınıp, bizim Milli Görüş zihniyetimizinde bir parçası olacağı, güçlendirilmiş parlementer sisteme geçiş ve sonrasında, yeniden büyük Türkiye, yeni adil bir dünya düzenin kurulacağı Saadet Partisi iktidarı çalışmalarına Çarşamba ilçemizden faydalı olmak için var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Sapancı çalışmalardan bahsetti

Başkan Sapancı konuşmasının devamında ise, “Milletimiz, zorda, darda, bunalmış vaziyette ve ülke yönetiminin değişmesinin gerektiğine inanmaktadır. Bunu biz bir ay önce Çarşamba ilçemizde genel başkan yardımcımız Mustafa Kaya bey ile  bir dizi teşkilat içi çalışmaları ve bunun yanında esnaf ziyareti yaptığımızda gördük, yaşadık, duyduk. Bu değişimin bir parçası olacağız ve akabinde en kısa zamanda milletimizi tekrar Milli Görüş iktidarı bolluk ve bereketi ile buluşturacağız İnşaallah.  Tüm bunları yapmak içinde temiz, inançlı, çevresi ile barışık, işinde düzgün kadroların olması lazım gelir, Çarşamba ilçemizde bunu oluşturduğumuza inanıyoruz. Aşağıda teşkilat görevi ile isimlerini sıralayacağımız arkadaşlarımız ile derhal çalışmalara başlayacağız ki, kongremizden üç gün sonra ilçemize yeni atanan emniyet müdürümüzü makamında bir heyet ile ziyaret ederek iyi niyet temennilerimizi ileterek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Eylül ayı ile hızla merkez ve diğer mahallelerimizdeki eksikliklerimizi tamamlamak, halkımızla iç içe olmayı daha da artırarak, il ve genel merkezimiz programları çerçevesinde planlı, disiplinli, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, hep birlikte ilçemiz ve memleketimiz adına ne yapabiliyorsak onun gayretinde olacağız.” İfadelerini kullandı.

Görev dağılımı yapıldı

Başkan Sapancı’nın konuşması sonrasında yeni yönetim kurulunun görev dağılımı sağlandı.
Alınan karara göre, Zekai Adem Sapancı’nın  başkanlığındaki yönetim kurulu şu şekilde oluştu; Teşkilatlanma Başkanıİbrahim Seven, Eğitim BaşkanıAhmet Sağlam,  SekreteryaÇ.Osman Şahin, Seçim İşleriSorumlusu Gürbüz Şentürk, Ekonomik İşle Sorumlusu Hasan Demirelli, Tanıtma Sorumlusu İmdat Köse,  Muhasip Mehmet Şen, Siyasi İşler Sorumlusu M.Ahmet Sağlam,Halkla ilişkiler ve STK sorumlusu Necati Çakır,Mahalli İdareler Sorumlusu Salih Seven,Sosyal İşler Sorumlusu Sedat Aydemir,Yatırım ve Kalkınma Sorumlusu Sebahattin Sancar,Gençlik Kolları SorumlusuCihan Yumak,Planlama Sorumlusu Şükrü Köklükaya.

766f3570-17da-4a18-95fd-5c5155835883.jpg

e5ae719b-5905-4679-8133-15355667aaf3.jpg

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber