RAGBİ’DE ŞAMPİYONA ÇARŞAMBA’DA

RAGBİ’DE ŞAMPİYONA ÇARŞAMBA’DA
Türkiye Ragbi Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Ragbi Şampiyonasına Çarşamba’da start veriliyor

Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasına ilk kez Çarşamba’da start veriliyor. Türkiye Ragbi Federasyonu ve Okul Sporları Federasyonu’nun organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Ragbi, Tag Ragbi ve Bayrak Futbolu Şampiyonaları çalışmaları Çarşamba Adapark Tesisleri’nde sürdürerek bugün ki müsabakalara hazır duruma gelindi.

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Çarşamba Yeni Şehir Stadı Amiri İbrahim Gülçiçek, Spor Salonu Tesisi Amiri Cihan Aydın ve Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çarşamba Belediye çalışanları ile beraber, tüm hızıyla şampiyonaya hazırlanan alanlar Ragbi Federasyonu başkanı Murat Pazan’la birlikte incelenerek çalışmalar son aşamaya gelerek bugün başlayacak olan müsabakalara hazır duruma getirildi.

Ragbi Federasyon Başkanı Murat Pazan yaptığı açıklamada, Çarşamba İlçemizde gerçekleştireceğimiz şampiyona 3 gün sürecek Türkiye’nin birçok bölgesinden katılacak takımlarla müsabakalar oynanacak. Müsabakalar neticesinde Türkiye Şampiyonası Çarşamba Şehir Stadı’nda gerçekleştirilecek. Bütün sporseverleri bu noktada müsabakaları izlemeye davet ediyorum. Bizlere tesislerini açan her noktada yardımlarını esirgemeyen Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın’a, ekibine teşekkür ediyoruz. Desteklerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

6f7d7a61-2291-4310-8203-768c3ff79a06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber