Camadan aday adaylığını açıkladı

Camadan aday adaylığını açıkladı
24 Haziran’da gerçekleştirilecek Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Murat Camadan, parti binasında açıklamada bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklamasında 24 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Murat Camadan, açıklamasında, “Memleketim olan Samsun’a daha sonra ülkeme faydalı hizmetler edebilmek için milletvekili aday adayı oldum. Halkımızın sorunlarını daha güçlü dile getirmek ve çözüm önerileri sunabilmek adına göreve talibim. Adalet, Barış içinde mutlu geleceği aydınlık bir Türkiye hasreti var. Bu duyguyla, bu inançla başta Samsun olmak üzere tüm ülkeme hizmet için siyaset yolunda yürümeye MHP Milletvekili olarak devam etmek istiyorum.” Dedi.

Basın açıklamasında bulunan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin’de, 3 Mayıs Türkçülük gününü hatırlatarak, günün önemine değindi. Başkan Tekin yaptığı kısa konuşmanın ardından 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutladı.

HABER: Nuri ŞEKER – Ayhan GONCA

camadan-aday-adayligini-acikladi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir