RAGBİ HEYETİ SEKERHABER WEB TV’DE

RAGBİ HEYETİ SEKERHABER WEB TV’DE
Sekerhaber Web TV’de her hafta Salı günleri yayınlanan ‘Maç Sonrası’ programında bu hafta konuklar Türkiye Ragbi Milli Takımı Antrenörü ve Genel Koordinatörü oldu.

Her hafta Salı günü Sekerhaber Web TV ekranlarından Nevzat Akkaya’nın sunumuyla yayınlanan ‘Maç Sonrası’ programında bu hafta Ragbi (Rugby) sporu konuşuldu. Saat 21. 30’da başlayan programda konuklar Türkiye Ragbi Milli Takımlar Teknik Direktörü Cherokee Sylvain Ngue ve Türkiye Ragbi Milli Takım Genel Koordinatörü Erkan Göral oldu.

Yabancı Teknik Direktör Cherokee Sylvain Ngue ve Genel Koordinatör Erkan Göral, Ragbi Sporu ve Türkiye’de ki konumu hakkında bilgiler paylaşırken, Çarşamba ilçesi’ni çok sevdiğini, kendileri için Çarşamba’nın farklı bir yer anlam ifade ettiğini ayrıca İlçe insanının sıcak karşılamasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. Konuklar ayrıca, Ragbi sporunun yaygınlaştırılmasında büyük emekleri olan Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan’a teşekkür ettiler.

1 buçuk saat süren yayın tamamlandıktan sonra Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği ve Haber Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker, bir süre konuklarla sohbette bulundu. Web TV’ye katılımlarından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Şeker, gelecek dönemde yine yayına katılmalarını beklediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber