Muhtarlara Bilgilendirme toplantısı

Muhtarlara Bilgilendirme toplantısı
Kaymakamımız Doç.Dr Şükrü Yıldırım başkanlığında Muhtarlara Bilgilendirme ve Eğitim toplantısına yapıldı

Çarşamba Kaymakamı Doç.Dr Şükrü Yıldırım'ın başkanlığında Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Muhtarlara Bilgilendirme ve Eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Belediye Başkanı Halit Doğan muhtarlara hitap etti. " Kaymakamımıza böyle bir toplantıyla bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum, İlçeyi 3 bölgeye ayırdık , bölgesel olarak tüm muhtarlarımızla bir araya gelerek sorunlarının çözümüne yardımcı olacağız " dedi.

Kaymakamımız Doç.Dr Şükrü Yıldırım yaptığı konuşmada " Kaymakamlığımızca Bakanlığımız emri gereği tüm yıl boyunca bölge bölge Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızında katılımı vatandaşla buluşma toplantısı düzenliyoruz..Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor ilgili birimlerle koordine ederek çözüm kavuşturma gayreti içinde oluyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantı seçim sonrasında bir anlamda tanışma ve kendilerini ilgilendiren Kanunlar konusunda bir eğitim toplantısı olarak değerlendirilmeli.Bu vesileyle her konuda uyumlu bir şekilde çalıştığımız Belediye Başkanımız Halit Doğan ve tüm Muhtarlarımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum " dedi

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü ve Bilgi İşle Dairesi Başkanlığının Muhtarlarını görev ve sorumluklarının anlatıldığı video ve slaytlarının gösterimi sonrasında toplantı nihayetlendirildi.

Toplantıya Daire Amirleri ve muhtarlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir