ÖZLEM MARAŞ: : "ATAKUM'U ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ"

ÖZLEM MARAŞ: : "ATAKUM'U ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ"
Özlem Maraş: "Atakum'u, sivil toplumun güçlü olduğu, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarının doğru planlandığı nitelikli projelerle anılan bir ilçe olarak nakış nakış işleyeceğiz" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, Atakum'un ortak akılla yönetilen ve yatırım projeksiyonunu ortak akla göre planlayan bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Ortak akılla yönetim anlayışı GERÇEK BELEDİYECİLİK mottomuzun bizatihi temelini oluşturuyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara olan yaklaşımını kendisine örnek alan AK kadrolar olarak muhtarlarımızla yakın ilişkiler içerisinde çalışma yapmayı planlıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını doğru planlamalar çerçevesinde ve muhtarlarımızla istişare içerisinde çözme gayreti içerisinde olacağız. Güzel ilçemiz Atakum'un ihtiyaç duyduğu yönetim anlayışı da tam olarak bu" diye konuştu.

ozlem-maras-atakumu-ortak-akilla-yonetecegiz.jpeg

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, Atakum'da muhtarlarla bir araya gelerek, Atakum'un geleceğine ve gelişimine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşla en yakın iletişim içerisinde olan muhtarlara olan yaklaşımını örnek aldıklarını ve belediye yönetiminde de bu çerçevede çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade eden Mimar Özlem Maraş, "Atakum'u değerli muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz. İhtiyaçlarımızı birlikte tespit ederek, kısa, orta ve uzun vadeli stratejiler geliştirecek ve hızlıca uygulama aşamasına geçeceğiz. Atakum'u, sivil toplumun güçlü olduğu, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarının doğru planlandığı nitelikli projelerle anılan bir ilçe olarak nakış nakış işleyeceğiz. Bütün bu çalışmaları siz değerli muhtarlarımızla birlikte planlayacak ve doğru yatırımlarla Atakum'un geleceğini birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ozlem-maras-atakumu-ortak-akilla-yonetecegiz1.jpeg

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş'ın muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan da katıldı.

ozlem-maras-atakumu-ortak-akilla-yonetecegiz3.jpeg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir