Hedefimiz 18'de 18 Yapmak!

Hedefimiz 18'de 18 Yapmak!
Salıpazarı Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, önemli açıklamalarda bulundu

Salıpazarı'nda Cumhur İttifakı'nın tek adayı Osman Yüksel'dir

Cumhur İttifakı'nın Salıpazarı'ndaki tek adayının Osman Yüksel olduğunu vurgulayan Mucur, "Cumhur İttifakı bir tanedir! Bu güçlü ittifakın da Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel'dir! Kendisini Cumhur İttifakının Adayı olarak tanıtanlar varmış! Duyuyoruz! Kimse laf cambazlığı yaparak milletimizin aklıyla alay etmeye kalkmasın!" dedi.

dji-0011-1680x945.jpg

"Cumhur İttifakı kazanacak ama asıl kazanan Salıpazarı olacak"

Salıpazarı'nda önümüzdeki 5 yıl tarih yazacaklarını belirten Burhan Mucur, "Cumhur İttifakı olarak tarih yazmaya geliyoruz! Bizler yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyiz! Şimdi sizlere söz veriyoruz; Salıpazarı'nda önümüzdeki 5 yılda, projeler konuşulacak, başarılı çalışmalar konuşulacak, istihdam konuşulacak, sosyal belediyecilik konuşulacak!" diye konuştu.

"Milletimiz sandık başını bekliyor"

Seçim çalışmaları kapsamında tüm ilçeleri gezdiğini ve milletin sandık başını büyük bir özlemle beklediğini ifade eden Burhan Mucur, "Gösterilen ilgi ve alaka Cumhur İttifakı'na olan güveni ve desteği açıkça gösteriyor. Bugün burada, Salıpazarı'nda gördüğümüz tablo da tam olarak budur!" dedi.

hbr06551-1575x1050.jpg

"Hedefimiz 31 Mart akşamında 17 ilçemizi ve büyükşehir belediyemizi kazanarak, Samsun'da 18'de 18 yapmak!"

Hedeflerinin 31 Mart akşamında 17 ilçeyi ve büyükşehir belediyeyi kazanarak Samsun'da 18'de 18 yapmak olduğunu belirten Burhan Mucur, "Liderlerimize verdiğimiz sözü tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Samsun'u birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel yarınlara taşımak için buradayız." dedi.

"Cumhur İttifakı, milletimizin birliğinin ve beraberliğinin en güçlü temsilidir"

Cumhur İttifakı'nın milletimizin birliğinin ve beraberliğinin en güçlü temsili olduğunu vurgulayan Burhan Mucur, "Milliyetçi Hareket Partisinin ilkeleri net, ülküleri berrak, ahlakı ve siyaseti tertemizdir!" dedi.

hbr07786-1575x1050.jpg

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli, mazlumların iki umududur"

Dünyadaki mazlumların ve Türk İslam Dünyası'nın iki umudunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli olduğunu belirten Burhan Mucur, "Buradaki coşkulu kalabalığa baktığımda, bu iki büyük liderin 'Cumhur İttifakı'na neden bu kadar önem verdiğini bir kez daha anlıyorum." dedi.

"Bir defa satan, her zaman satar"

Salıpazarı'nda Cumhur İttifakı'nın tek adayının Osman Yüksel olduğunu ve kendisine rakip çıkanların "laf cambazlığı" yaparak milleti kandırmaya çalıştığını belirten Burhan Mucur, "Biliyoruz ki; bir defa satan, her zaman satar! Kendi arkadaşlarına ve partisine ihanet eden, fırsatını bulursa, milletine de ihanet etmekten kaçınmaz!" dedi.

hbr08059-1575x1050.jpg

"Salıpazarı'nda önümüzdeki 5 yılda tarih yazacağız"

Salıpazarı'nda önümüzdeki 5 yılda tarih yazacaklarını belirten Burhan Mucur, "Projeler konuşulacak, başarılı çalışmalar konuşulacak, istihdam konuşulacak, sosyal belediyecilik konuşulacak! Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Halit Doğan ve Salıpazarı Belediye Başkan Adayımız Osman Yüksel dedi.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir