ÖZEL ÖĞRENCİLERİN 'AŞKI' ENGEL TANIMADI

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN AŞKI ENGEL TANIMADI
Samsun Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri "Aşk Engel Tanımaz" temasıyla Kutlu Doğum Haftası'nı ilahi okuyarak ve semazen gösterileriyle kutladı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Kurupelit Kampüsü’nde bulunan orta ve ağır zihinsel engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi "Aşk Engel Tanımaz" temasıyla düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programında özel öğrenciler özel gösteriler düzenledi. Kutlu Doğum Haftası programına Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İlkadım Milli Eğitim Şube Müdürü Sebahattin Göktürk, Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü İrfan Yetik, öğrenciler ve aileleri katıldı.

"PEYGAMBERİMİZ ENGELLİLERE POZİTİF AYIRIMCILIK YAPAN İLK KİŞİDİR"
Programda bir konuşma yapan Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü İrfan Yetik, "Peygamberimiz döneminde de engelli sahabeler vardı. Peygamberimiz engellilere pozitif ayırımcılık yapan ilk kişidir. Peygamberimiz engelli sahabelere özel bir ilgi göstermiştir. Peygamberimiz, ama olduğu için mescide gelemeyen birine refakatçi görevlendirmiştir" dedi.
Semazen gösterileri, ilahi ve şiirler okuyan öğrencilere program sonrası hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim