Özel Eğitim Kurumları Derneği Karadeniz Bölge Toplantısı Samsun ‘da yapıldı

Özel Eğitim Kurumları Derneği Karadeniz Bölge Toplantısı Samsun ‘da yapıldı
Özel Özel Eğitim Kurumlar Derneği Karadeniz Bölge Toplantısı Samsun büyük otelde gerçekleştirildi.

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Büyük Samsun Oteli'nde gerçekleşen toplantıya Samsun, Sinop, Çorum, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin İllerinde faaliyet gösteren özel eğitim kurumlarının kurucu ve temsilcileri katılarak özel eğitim kurumlarının sorunlarını değerlendirildi.

Yüzden fazla katılımcıyla toplanan bölge toplantısına Özel Özel Eğitim Kurumlan Derneği Genel Başkanı Mustafa Akdemir, Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Çarşamba'da faaliyet gösteren Yılmazlar İlk umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ahmet Yılmaz ve dernek yönetim kurulu tam kadro katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlk Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Ahmet Yılmaz katılımcılara Samsun’a geldikleri için teşekkür ederek kendilerini ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti.

ozel-egitim-kurumlari-(1).jpg

Ahmet yılmazın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Özel Özel Eğitim Kurumlan Derneği Genel Başkanı Mustafa Akdemir, Türkiye genelinde 1738 kurumda 256.845 engelli bireye eğitim ve rehabilitasyon hizmeti verildiğini belirtti. Akdemir açıklamalarının devamında, “özel eğitim kurumları olarak Türkiye genelinde 1738 kurumda 256.845 engelli bireye eğitim ve rehabilitasyon hizmeti veriliyor. Toplantıya katılan 10 ilde ise 114 kurum bulunuyor ve bu kurumlarda hizmet verilen engelli birey sayısı 15.292. Samsun'da ise halen 31 kurumda 4734 öğrenci özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetinden yararlanıyor. Bugün yapacağımız toplantı ile engelli birey ve ailelerine eğitim ve rehabilitasyon hizmeti vererek toplumumuzun en önemli sorun alanlarından birisine merhem olmaya çalışan özel eğitim kurumlarının sorunlarını çözmek amacı ile fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.

Toplantı sonrasında açıklama yapan dernek üyeleri, toplantının çok verimli geçtiğini ve bu tip toplantıların sıkça yapılmasının sektörün gelişimine önemli katkı yapacağının altını çizerek bu güzel organizasyonu düzenlenmesinde emeği geçen başta Ahmet Yılmaz olmak üzere derneğin tüm yetkililerine teşekkürlerini sunduklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber