Özel Çocuklardan Özel Gösteri

Özel Çocuklardan Özel Gösteri
Samsun Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte özel eğitim merkezlerindeki çocuklar katılanlara özel bir gösteri sundu

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde(AVYM) düzenlenen etkinliğe Samsun Valisi İbrahim Şahin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, dernek başkanları ve birçok davetli katıldı.

Gösteri öncesi açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Şahin, "Her ne kadar biz 3 Aralık'ı Dünya Engelliler Günü gibi kutluyorsak da, mutlak suretle 365 gün bu kardeşlerimiz ile iç içe, yan yana birlikte olacağız. Onları toplumda beraber görmek istiyoruz. Biz bu yavruların kıymetini belki gereğinden fazla gündemimize alıp, dikkate almamız gerekiyor" dedi.

ozel2.jpg

Konuşmanın ardından down sendromlu çocuklar önce horon tepti ardından tango ve semazen gösterisi yaptı. İlginç görüntülerin yaşandığı etkinlikte farklı engel gruplarındaki çocukların gösterileri de katılanların büyük beğenisini topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir