Özdemir’den ‘geçmiş olsun’  mesajı

Özdemir’den ‘geçmiş olsun’  mesajı
İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Furkan Eren Özdemir açıklamalarda bulundu.

Özdemir: "Öncelikle ülke ve millet yolunda trafik kazası geçiren kıymetli İl Başkanım Ömer Süslü'ye, Adaylarımız İbrahim Özyer ve Önder Fatih Şenol'a tekrardan acil şifalar diliyorum. Güle oynaya çıktığımız yolculukta bu talihsiz olayın yaşanması bizleri üzmüştür. Dilerim Cenab-ı Hakk kendilerine en kısa zamanda sağlık verir.

Verdiğimiz mücadelenin kıymetini, kutsiyetini maalesef böyle üzücü zamanlarda daha iyi anlıyoruz. Bugün arkadaşlarımız 25 Haziran sabahı daha iyi bir Türkiye hedefiyle çıktıkları mücadele yolunda karşılaştıkları bu talihsiz kaza sebebiyle yaşam mücadelesi veriyorlar. Bu durum bizleri üzdüğü kadar can ve başla çıktığımız bu yolun nasıl kutlu bir dava olduğunu göstermektedir.

Allah'a şükür ki Önder Fatih Bey ve Ömer Başkanımızın durumu iyiye gidiyor. Allah İbrahim Bey'e de en kısa zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin." Şeklinde konuştu. Ardından sözlerine devam eden Özdemir:

"Bir taraftan başladığımız işi tamamlama sorumluluğumuzun farkında olmalıyız. Arkadaşlarımız maalesef bu süreçte bizimle olamayacaklar. Ancak biz onların büyük eksikliğini doldurabilmek adına elimizden geleni yapacağız. Biz birbirimize elimizde ne varsa paylaşarak bu mücadeleyi sürdürme sözünü verdik. Seçim çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. 24 Haziran'da Samsun'da yakalayacağımız başarıyı arkadaşlarımıza armağan edeceğiz." Şeklinde sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir