OSB’ye kuruluş onayı alındı

OSB’ye kuruluş onayı alındı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba’ya yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin protokol metnini Samsun Valisi Osman Kaymak’a takdim etti. Başkan Yılmaz, kuruluş işlemleri için onay aldıklarını açıkladı

Samsun Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altınsoy ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ın hazırladığı Organize Sanayi Bölgesi protokol metni, Samsun Valisi Osman Kaymak’a takdim edildi.

Samsun Valisi Osman Kaymak’a makamında ziyarette bulunan Başkan Ahmet Yılmaz, Müteşebbis heyette yer alan kurucu ortaklardan Çarşamba Belediyesi, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Büyükşehir Belediyesi ve Yatırım İzleme Müdürlüğü’nün imzalarının ardından Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili tüm işlemlerin tamamlanacağını ve çalışmaların başlayacağını açıkladı.

Başkan Yılmaz, kuruluş onayı sonrası yaptığı değerlendirmede, “İçinde onlarca fabrikası ,yüzlerce çalışanı ile,Çarşamba'nın ve bölgemizin kaderini değiştirecek olan OSB'nin bölgemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

HABER: Nuri ŞEKER

 

osb’ye-kurulus-onayi-alindi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber