ORDUSPOR HESAPLARI ALT-ÜST ETTİ

ORDUSPOR HESAPLARI ALT-ÜST ETTİ
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, mutlak 3 puan için gittiği ligin son sırasında ki Orduspor takımına yenilerek taraftarını üzdü.

Ordu 19 Eylül Şehir Stadı’nda oynanan müsabakanın ilk yarısı 0-0’lık skorla son buldu. İkinci yarıda ortaya koyduğu futbolla gol yollarında etkili olamayan Çarşambaspor, karşılaşmanın 75. Dakikasında 10 kişi kaldı. 10 kişi kaldığı dakikalardan sonra mücadelesinde etkili gözükmesine rağmen, dakikalar 80’i gösterdiğinde Çarşambaspor ceza sahası içerisinde yapılan müdahaleye maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı golle sonuçlanınca Çarşambaspor, mutlak 3 puan için çıktığı grubun son sırasında ki rakibi Orduspor karşısında kaybederek haftayı puansız kapattı.

Grubunda küme düşmemek için mücadele verdikleri rakipleri Atakum Belediyespor – Ladik Belediyespor müsabakasının da 1-1’lik skorla bitmesiyle grupta puan tablosu iyice karışmış oldu. 3 Samsun takımının da puanının 24 olması önümüzdeki haftaların Çarşambaspor adına daha sıkıntılı ve stresli geçeceği gerçeğini ortaya koymuş oldu.

TARAFTAR İSYAN EDİYOR

2017-2018 Futbol Sezonunda şampiyonluk parolasıyla başlayarak aldığı kötü sonuçlar neticesinde grubunda statü gereği mücadele ettiği Samsun takımları arasında ki küme düşme mücadelesinde de istenilen oyunu ortaya koyamayan yeni teknik sorumlu Kenan Yelek’in de sorgulanmaya başladığı ve yapılan transferlerin giden oyuncuların yerini dolduramadığı, belirtilerek transfer döneminin devan ettiği ortamda yönetiminde eksik görülen bölgelere transferler yapılmasının, acil önlemler alınmasının gereğini de vurgulayan sporseverler yönetimin acil olarak ortaya konulan görüntüyü görmesi ve bu noktada çalışmalar içerisine girmesinin gerektiğini vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor