“Önemli maçı kaybettik”

“Önemli maçı kaybettik”
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, ”Kazanmak için mücadele ettiğimiz bu önemli maçı kaybettik ”dedi

‘İSTEDİĞİMİZ SONUCA ULAŞAMADIK’

Karşılaşmaya iyi başlayan tarafın kendilerinin olduğunu ifade eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek, “Ladik Belediyespor karşısında maçın ilk dakikalarında kişisel hatalarımız sonucunda yediğimiz gol sonuçluda geriye düşmemize rağmen iyi mücadele ederken ikinci yarıda işe duran toptan yediğimiz ikinci golden sora galibiyeti getirecek ve golleri bulmanıza rağmen değerlendiremedik” diye konuştu.

‘BU HAFTAKİ RAKİBİMİZİ İYİ TANIYORUZ’

Orta sıralarda yerini alan Turhalspor ile karşılaşacaklarını söyleyen Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Yelek,” Ligin bitimine beş hafta kaldı. Bunun bilincindeyiz ve iyi hazırlanmak zorundayız. Ladik Belediyespor maçında cezası biten Kemal Bayraktar takımdaki yerini alacak. İlk yarıda yendiğimiz rakibimizi sahamızda yeneceğiz ve bir sonraki maçımıza daha iyi hazırlanmamıza öncülük yapacak. Tüm sporseverleri maçımıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN’

Kaza geçiren taraftarlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Çarşambaspor Teknik Direktör Kenan Yelek,” Maç için yola koyulan ve bu esnada yapılan kazada yaralanan vatandaşlarımıza Allah’ım acil şifalar versin. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımızın bir önce eski sağlıklarına kavuşmalarının yanı sıra yeniden aramızda görmek istiyoruz ”diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir