ÖNCÜ DÖNER ÇARŞAMBA’DA

ÖNCÜ DÖNER ÇARŞAMBA’DA
Firma Sahibi Hasan Şahin’in olduğu, Rekabi Kartal, Emre Yıldırım, Murat Tokul ve Abdulselam Fettahoğlu’nun ortaklığı ile açılan Öncü Döner, 80. Şubesi ile Çarşamba’da ilçe halkının hizmetine açıldı.

Çarşamba ilçesi Zübeyde Hanım Meydanı’nda hizmete açılan Öncü Döner, korona virüs(COVİD-19)önlemleri kapsamında sade bir açılış gerçekleştirdi.

Öncü Döner, Çarşamba’ya 80.inci şubesiyle güler yüzlü hizmeti ve damak tadını arayanların yeni adresi olamaya aday. İskender usulü soslu tavuk dürüm, et dürüm, tavuk zurna, et zurna, tavuk İskender, et İskender, tavuk avantaj, et avantaj, tavuk servis ve et servis çeşitleriyle bir telefon kadar uzağınızda.

Firma Sahibi Hasan Şahin ve işletme ortağı Rekabi Kartal, "Türkiye genelindeki 80.'inci şubeyi Çarşamba İlçesi'nde açmanın gururunu yaşıyoruz. Hatay usulü gerçek tatları ve lezzetleri Çarşamba halkının beğenisine sunmaktan çok heyecanlıyız. Lezzetlerimizden hiç şüpheniz olmasın, bu konuda çok iddialıyız. Tüm Çarşambalıları Öncü Döner’e bekliyoruz." dedi.

Ayrıca, Öncü Döner, 0362 832 40 40 telefon numarasıyla hafta içi ve hafta sonu saat 10.00 ila 23.00 arası paket servisiyle hizmet sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber