Omü’de Emekli Personele Kimlik Kartı

Omü’de Emekli Personele Kimlik Kartı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından, emekli olan tüm personele “emekli personel kimlik kartı” çıkartılması uygulaması başlatıldı

Konu ile ilgili açıklama yapan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, “Üniversitemize yıllarca hizmet etmiş olan çalışma arkadaşlarımız, emekli kimlik kartı ile emeklilik yıllarında üniversitemiz olanaklarından ve sosyal tesislerinden, halen çalışanlarımızın yararlandığı şekilde yararlanma imkanı bulacaklardır. Ayrıca diğer üniversitelerin sosyal tesislerini de kullanabileceklerdir. Emekli olan personelimize emeklilik işlemleri sırasında verilecek olan kartı, daha önce emekli olmuş olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi çalışanları da başvurduklarında alabileceklerdir” dedi.

26 yıl süreyle hizmet ettiği Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi’nden ayrılırken konuşan, ilk emekli personel kimlik kartı sahibi Hemşire Rahşan Yılmaz, uygulamanın emekli personel için güzel bir jest olduğunu, ayrıca ilk kartı almanın kendisi için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Türk Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkanı olarak da görev yapan Rahşan Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden emekli olduğunu, ancak ailesi gibi gördüğü OMÜ ile eğitim ve sağlık alanında gerçekleştirdikleri faaliyetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel