'Öğrencilere molotof yapmayı mı öğretiyorlar?'

Öğrencilere molotof yapmayı mı öğretiyorlar?
Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz hafta ODTÜ'de yaşanan protestolara değinerek, "Sırtlarındaki çantalarda kilit taşlar, molotoflar var. Kampüsün içinde otomobil lastikleri yakıyorlar. Bu okulun yönetimi öğrencilere bunu mu öğretiyor?" diye konuştu

 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ASO Ödül Töreni’nde konuşma yaptı.

Başbakan Erdoğan, özetle şu ifadeleri kullandı:

"Birçok ülkede ücretler dolduruldu. 2013 yılında da ücretler ve sosyal harcamalar üzerinde hiçbir kısıntıya girmiyoruz. Biz kendimizi en kötü örneklerle kıyaslayacak değiliz. Bizim bir rotamız, istikametimiz var. 10 yıl önceki manzarayla, atmosferle, psikolojiyle kıyas bile kabul etmeyecek farklılıklar var.

'İNANÇ TEKEDEN BİLE SÜT ÇIKARIR'

Paradan 6 sıfır atacağımızı söylediğimizde buna kimse inanmadı. Bazı köşe yazarları ‘Taksim Meydanı’nda eşek gibi anırırım’ dediler ama anırmadılar. IMF borcunu Mayıs ayında sıfırlıyoruz.

Büyük düşünürseniz büyük işler başarırsınız. Küçük, cüce düşünürseniz yalnız kalırsınız.

Bütün mesele, atalarımızın dediği gibi; ‘İnanç tekeden bile süt çıkarır’. İnanmak, azmetmek, kararlılık çok önemli.

Ankara dünya çapında büyük firmalarıyla, sanayi alanında yıldız gibi parlıyor. Ankara’da yaşanan sessiz devrimin farkındayız.

10 yıl boyunca demokrasiyi güçlendirdik. Güven ve istikrarla büyüdük. Önümüzdeki 10 yılda demokrasiyi daha da ileri seviyelere ulaştıracağız.

'TERÖRLE MÜCADELEDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ'

Türkiye’nin önündeki en büyük engel terör ve terör karşısında sessiz kalanlardır. Terör sadece Türkiye’nin büyümesini engellemek için faaliyet gösteriyor. Milletçe daha iyi görüp, analiz etmemiz gerekiyor. Ortada hak arama yok, Türkiye’yi istikrarsızlaştırmaya yönelik karanlık bir çaba var. Türkiye ekonomisi önünde engel olan bu sorunu hep birlikte aşmak zorundayız.

Terör örgütü öyle bir örgüt ki, Yüksekova’ya havaalanı yapmak istiyorsunuz, terör örgütü ‘istemezük’ diyor. Araçları yakıp, tehdit ediyorlar. Meydanı onlara bırakırsak siyaseti bırakıp gitmemiz lazım. Bu işten zaferle çıkacağız. Elbette bu işin bedeli var.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir