Öğrencilere Kaynak Kitapları

Öğrencilere Kaynak Kitapları
Çarşamba ilçesinde lise mezunlarına yönelik devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında (DYK) eğitim gören öğrencilere sınava hazırlık kaynak kitapları teslim edildi

Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi bünyesince Cemil Meriç Ortaokulu’nda, lise mezunlarına yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kursu adı altında, TYT-AYT Hazırlık kursları veriliyor. Bu kurslarda ortalama 300 öğrenci eğitim görüyor.

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Çiçekdenk, öğrencilere ziyarette bulunarak, sınava hazırlık kaynak kitapları dağıtıldı.

“Gençlerimizin her zaman yanındayız”
Üniversite yolunda çalışan gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Birçok fakülte ve meslek yüksekokuluna ev sahipliği yaptığımız ilçemizde, bizim gençler üniversite için çalışıyor. Belediyemiz ve Çarşamba Halk Eğitimi Merkezimiz katkılarıyla açmış olduğumuz, Cemil Meriç Ortaokulunda lise mezunlarımıza yönelik devam eden "TYT-AYT Hazırlık Kurslarımızı, Kaymakamımız Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Özdemir ve Halk Eğitim Müdürümüz Ahmet Çiçekdenk ile birlikte ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldik. Eğitim kenti Çarşamba’mızda, üniversite yolunda çalışan gençlerimizin her zaman yanındayız. Kurslarımızda eğitim gören 311 öğrencimize sınava hazırlık kaynak kitaplarımızı teslim ettik.” İfadelerini kullandı.

Ayrıca Başkan Doğan, üniversite yolunda yürüyen gençlere başarılar diledi.
İSMAİL TEMİZ

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber