Cilt Kuruluğuna Son

Cilt Kuruluğuna Son
Hava sıcaklarının düşmesiyle beraber cilt kuruluğu şikayeti oluşan vatandaşlara besleyici olarak Hindistan cevizi yağı öneriliyor

Kış mevsimin yavaş yavaş kendini belli etmesi ile beraber, insanlar cilk kurulu şikayetleri artmaya başladı. Bu konuya ilişkin insanlara Hindistan cevizi yağı önerdiğini aktaran aktar esnafı Samet Kanık, sabun kullanmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

cilt-kuruluguna-son-1-001.jpg

Ciltte akne, egzama gibi şikayetler olmadığı sürece sabun kullanmamaları konusunda uyarılarda bulunan aktar Samet Kanık, “Cilt kuruluğu için yağlarımız oluyor. Bunları düzenli tükettiği takdirde faydalı oluyor. Müşteri, akşam sürüp sabaha kadar beklettiği zaman güzel bir sonuç alabiliyor. Bunun için en uygun Hindistan cevizi yağı önerebiliriz. Bu yağ, hem saça hem cilde çok iyi geliyor.

cilt-kuruluguna-son-2-001.jpg

8 karışımlı kremlerimiz de var. Bu kremler de çok faydalı. Sabun cildi biraz kurutuyor. Bu yüzden çok fazla önermiyoruz. Eğer ciltte herhangi bir akne, egzama ya da sedef durumu söz konusu ise öneriyoruz. Aksi takdirde önermiyoruz. Yağlar hem cildi besliyor hem de cilt çatlaklarına karşı önlem alıyor.” İfadelerini kullandı.

cilt-kuruluguna-son-3-001.jpg

Ayrıca Kanık, cilt şikayetlerine göre başka türde yağları da önerdiğini belirtti.
ÜNAL DALDAL

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber