Öğrencilere Diş Sağlığı anlatıldı

Öğrencilere Diş Sağlığı anlatıldı
Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından başlatılan Ağız ve Diş Sağlığı Programı kapsamında Çarşamba İlçesi’nde bulunan Atatürk İlkokulu 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine diş fırçası ve jel dağıtıldı.

Çarşamba Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yürütülen proje kapsamında Çarşamba İlçesinde 3959 öğrenciye diş fırçası ve jel dağıtımında bulundu. Çarşamba 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çarşamba Toplum Sağlığı Personeli işbirliği ile Çarşamba Atatürk İlkokulu’nda dağıtım yapıldı.

sdfgsdu56564464.jpg


Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız’ın da katıldığı dağıtım etkinlikte, minik öğrencilere diş sağlığının önemini anlattı. Kaymakam Yıldız oku öğrencilerine tek tek diş fırçası dağıtarak diş fırçalamaları konusunda uyarılarda bulundu. Diş Fırçası ve flor jel dağıtım programına katılan İlçe Sağlık Müdürü Ülkü Yıldırım, Çarşamba Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Emel Gülümpınar Komutan’da ağız ve diş hijyeninin önemi hatırlatılarak minik öğrencileri bilinçlendirdi.

diswe554656785.jpg

dis1111.jpg

dfgdfgdf654656654.jpg

Ağız ve Diş Sağlığı Programı kapsamında dağıtılan Diş Fırçaları ve Flor Jel alan Atatürk İlkokulu öğrencileri İlçe Kaymakamı Caner Yıldız ile fotoğraf çekindiler.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Nuri Oğuzhan ŞEKER- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber