Milli Boksörler Çarşamba’da…

Milli Boksörler Çarşamba’da…
Rusya’nın Anapa Şehrinde gerçekleştirilen Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’ndan bir bronz ve bir gümüş madalya ile dönen oyuncu kafilesi Çarşamba İlçesi’nde de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın ile buluştular

Rusya’da Kasım ayında düzenlenen Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’na giden boks kafilesi yurda döndü. Yurda döner dönmez geldikleri Çarşamba' da Özakkaya işletmeleri sahibi Esat Akkaya, başarılı boks takımını Özakkaya cafe' de misafir ederek ikramlarda bulundu. Uzun ve yorucu yolculuğun ardından madalya ile döndüklerine sevindiklerini ifade eden Milli Takım Boks Antrenörü Gürkan Sönmez, “ Rusya’da gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Şampiyonası’ndan dönüş yaptık. Çarşamba İlçesi’nde de ziyarette bulunduk. Takım olarak şampiyonada en iyi takımdık. Bizim iyi olduğumuzu hakemler gördü ve oyuncularımıza kıydılar. 4 maç bariz bir şekilde kaybedildi. Yurda boş dönmedik ama bundan sonra daha iyi çalışacağız. Boks Milli Takım antrenörü olarak emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Çarşamba İlçesi’nde de sıcak bir karşılama ile karşılandık.  İlgilerinden dolayı herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Çarşamba’nın Gururu olarak Rusya’ya giden Batuhan Giritli’yi kutlayan Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, oyunculara müsabakalarda ki başarılarından dolayı tebrik etti. İlkay Aydın yaptığı kısa konuşmada, “Anapa şehrinde gerçekleştirilen Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’ndan Milli takımımız dereceyle döndüler. Çarşamba’mızın gururu Batuhan’ın ilçeye gelişi sebebiyle oyuncu arkadaşlarımız misafirimiz oldular. Onları ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Şampiyonaya gitmeden önce daha fazla madalya almalarını istemiştik. İyi bir sonuç almamıza rağmen yetmiyor diyebiliriz. Ülkemize bir bronz madalya kazandırdık. Yinede bu genç arkadaşlarımızın madalya ile dönmeleri bizleri onurlandırdı. Batuhan’ı da inşallah önümüzdeki turnuvalarda madalyalarla dönmesini umut ediyoruz. Oyuncuların başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

milli1.jpg

milli2.jpg
Boks Milli takımının beklenen barı kadar olmasa da Rusya'da ki çeşitli nedenlerle bir bronz ve gümüş madalya ile Avrupa ikincisi ve üçüncülüğü başarısı ile dönen kafileyi Özakkaya cafe de misafir eden Esat Akkaya'ya, Boks milli takım antrenörü Gürkan Sönmez ve Çarşamba İlçe Gençlik ve Spor Müdürü  İlkay Aydın teşekkür etti. Boks takım oyuncuları ve antrenörleri bir süre Özakkaya cafe de sohbet ettikten sonra ayrıldılar.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Nevzat AKKAYA- Cihan ÖZTÜRK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber