ÖĞRENCİLER LYS’YE MOTİVE EDİLİYOR

ÖĞRENCİLER LYS’YE MOTİVE EDİLİYOR
Samsun Çarşamba Anadolu Lisesi tarafından ve İstanbul Kültür Üniversitesi’nin katkılarıyla bu yıl 3. Sü düzenlenen sınav öncesi öğrencilere motivasyon ve başarının yolları anlatıldı.

Çarşamba Anadolu Lisesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen ve İstanbul Kültür Üniversitesi’nin katkılarıyla düzenlenen seminerde 12. Sınıf öğrencilerine başarının yolları ve sınav öncesi motivasyon anlatıldı. Düzenli olarak düzenledikleri bu etkinliğin amacının son sınıfta okuyan öğrencilerin eğitimlerinde başarıyı yakalamalarını sağlamak olduğunu ifade eden Okul Müdürü Mustafa Baş, “İlçemizde ve okulumuzda gerçekten başarılı öğrencilerimiz var. Bu gençlerimizin başarılarını artırmak ve sınav kaygılarını önlemek için bu nitelikte seminerler gerçekleştiriyoruz. Seminerde öğrencilerimize sınav kaygısı, başarı yolları ve günümüzde bağımlısı haline getiren teknoloji esaretini anlatmaktayız. 12.sınıfta okuyan öğrencilerimiz için bütün gayretlerimizi ortaya çıkartıyoruz.” İfadelerini kullandı.


Sabah kahvaltısı ile başlayan program daha sonra İstanbul Üniversitesi Yard. Do. Dr. Volkan Ekin tarafından Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde verilen seminerlerle son buldu.

HABER: Kenan GÜN – Nurhan GÜZEL 

img_8088.jpg

img_8092.jpg

img_8116.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel