Çarşamba’da Umut Dolu İdman

Çarşamba’da Umut Dolu İdman
Bölgesel AmatörLig’de mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Yeni Amasyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Çarşamba Adapark Tesisleri’ne güneşli ve neşeli bir ortamda geçen idmanda futbolcular oldukça verimli bir performans sergilediler. Adapark’ta Birol Akkaya yönetiminde antrenman gerçekleştirilirken, futbolcular hafta sonu oynayacağı deplasman maçı için enerji depolamaya başladı.
Yeni Amasyaspor ile Amasya 12 Haziran Stadyumu’nda karşılaşacak Çarşambaspor kritik maçın hesaplarını yapmaya başladı.

Keyifli idman sonrası son maçı ve Pazar günü oynanılacak maçı değerlendiren Teknik Direktör Birol Akkaya, “Geçen hafta iyi bir mücadele ile 1-0 kazandık ama bu maçı kazanmamızdaki en önemli faktör çok iyi özverili oynamamızdı 8 kişi kalmadık. Hakemlerimiz biraz yanlı davrandı. İnşallah bu hafta son bir barutumuz var. Bu maçta da bu barutu atmalıyız. Bu takımın kümede kalması için Amasya maçını kesinlikle yenmesi gerekiyor. Çalışmalarda iyi gidiyor. Çarşambaspor laik olduğu yerde kalacak. Fatsa maçından 4 tane kırmızı kart cezalı futbolcumuz var, onların yerine oynayacak olanlarda ellerinden geleni yapacağına eminim. Olmasa daha iyi olurdu ama oynayacak arkadaşlarda en onlar kadar yetenekli, istekli ve gayretli bundan eminim. Çünkü, bütün arkadaşlar şuan yaşadığımız olayın farkındalar. İnşallah Amasya maçına da enerjimizi en iyi şekilde yansıtıp hiç eksiklerimiz hissettirmeden maçımızı oynayacağız. Bunun haricinde Doğukan ve Muhammet sakat. Muhammet’in bu maçta oynaması biraz zor görünüyor ama Doğukan yetişebilir.”dedi.

ORHAN’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Adapark Tesisleri’nde keyifli geçen idmanda futbolcular antrenman esnasında doğum günü olan Orhan Demir’e sürpriz doğum günü hediyesi sundu. Orhan’ın futbolcu arkadaşları un ve yumurta ile doğum gününü kutladılar. Doğum gününün kutlanma esnasında renkli kareler objektiflere yansıdı.

HABER: Yunus Emre TÜRKYILMAZ – Nevzat AKKAYA

carsamba’da-umut-dolu-idman-(1).jpg

carsamba’da-umut-dolu-idman-(2).jpg

carsamba’da-umut-dolu-idman-(3).jpg

carsamba’da-umut-dolu-idman-(4).jpg

carsamba’da-umut-dolu-idman-(5).jpg

carsamba’da-umut-dolu-idman-(6).jpgcarsamba’da-umut-dolu-idman-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor