ÖĞRENCİLER JANDARMA'DA...

ÖĞRENCİLER JANDARMADA...
Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı bir program çerçevesinde Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175. Yıl kutlamalar çerçevesinde öğrenciler Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler.

MEB ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175. Yılı nedeni ile İlçe de eğitim veren Okul öğrencileri Çarşamba Jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret ederek çalışmalar ve yaptıkları görevleri hakkında bilgiler aldılar. Jandarma Bölük Komutanlığına ilk olarak Değirmenbaşı Ortaokul 6. Sınıf ve Çarşamba Anadolu İmam Hatip Öğretmen ve öğrencileri ziyarette bulundu. Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ramazan Ünal'ın kapıda çiçekle karşıladığı öğretmenler ve öğrencilere Jandarma'nın yaptığı olay yeri inceleme, trafik ekip çalışmaları, asayiş uygulamaları, sorgu odaları ve gelişen teknolojiyi kullanan Jandarmanın başarıları hakkında detaylı bilgiler verildi.

Ziyaret ve bilgi alış verişinde öğrenciler özellikle parmak  ve ayak izi alma, sorgu odası ile alkol metreye büyük göstermeleri dikkat çekti. Jandarma Komutanlığı personellerine sorular sorarak bilgi alan öğretmen ve öğrenciler ziyaretleri tamamladıktan sonra kendilerine sunulan ikramlardan sonra hep birlikte fotoğraf çektirerek ziyareti tamamladılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber