O Elleri Kırarız

O Elleri Kırarız
'Birileri varsın kula tapsın, Türkiye'ye tuzak kuran o elleri kırarız'

Recep Tayyip Erdoğan, “Güven ortamını bozmalarına müsaade etmeyiz. Bunlar huzuru bozmak istiyorlar, terörü geri getirmek istiyorlar”

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yolsuzluk operasyonuyla ilgili olarak, “Birileri varsın kula tapmaya devam etsin. Bizim ubudiyet anlayışımızda kula kulluk yoktur.  Şunu da dost düşman çok iyi bilsin. Eğer istiklalimize el uzatan olursa, eğer bu ülkeye el uzatan olursa, eğer bu ülkeyi karıştırmak için kirli tuzaklar kurulursa, biz evet o elleri kırarız. Biz o tuzakları bozarız” dedi.Ders kitaplarını ücretsiz dağıttık

 Fakirin elinden tutuyor, engelli kardeşime, üniversite öğrencilerine biz bu bursları verebiliyoruz. Evinde engelliye bakana ücret vermek diye bir şey var mıydı? İşte biz bunu yaptık. Bunu yaptığımız için mi yolsuzluk içine düştük? Bütün okullarda biz sıraların üzerine ücretsiz kitapları koyduğumuz için mi yolsuzluk mu yaptık? Paramızla kitap bulamıyorduk kitap. Doktor ilaç verir, SGK Genel Müdürü beyefendi, CHP’nin genel müdürü, biz zamanında ilaç bulamıyorduk ilaç. Bunların eline beş tane koyun var kaybedip gelirler. Bunlar kim ülkeyi yönetmek kim?

 Türkiye 642 milyar kazandı

 Şimdi bunlardan tabi rahatsız oluyorlar, nasıl olmasınlar? 11 yılda Türkiye faizi düşürüyor, 642 milyar lira kazanıyor. Şu anda faiz lobisi kuduruyor, çünkü bu onların cebinde olacaktı. Bunlar 642 milyar lirayı kaybetti, işte mesele bu. Kaybettikleri o faizi geri almak istiyorlar. Türkiye’yi yağmalamak, sömürmek istiyorlar. Eğer bu dönemde kim olursa olsun, biz babamızın oğlu olsa devletin malını çalıyorsa bunun hesabını sorarız. Bizim böyle bir derdimiz yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel