MYO ÖĞRENCİLERİ’NE TRAFİK SEMİNERİ

MYO ÖĞRENCİLERİ’NE TRAFİK SEMİNERİ
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği tarafından ilçe genelinde ki okullarda verdiği Trafik Seminerleri’nden birisini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu’nda da gerçekleştirdi.

Çarşamba Ticaret Borsası MYO’da gerçekleştirilen seminerde üniversite öğrencilerine trafik kurallarının önemi ve araç içinde emniyet kemeri kullanılmasının hayati önemine dikkat çekti. Öğrencilere emniyet kemerinin önemini anlatan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amiri Adem Keskin, “Ailelerin günümüzde yaptığı bir yanlış var. Araçlarda küçük yaştaki çocukları ön koltukta oturtarak onları büyük bir hayati tehlike içerisine atıyorlar. Bunların yapılmaması gerek. Bunun için 11 yaşından küçük çocukları arka koltukta oturtmakta fayda var. Onların hayatını düşünmek için bu kurallara önem vermeliyiz.” Dedi.

Gerçekleştirilen seminere ayrıca İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar’da katılırken Yüksekokul Müdürü Doç.Dr Hasan Temiz’de hazır bulundu. Seminer yapılan slayt sunumlarının ardından son buldu.

HABER: Kenan GÜN – Ayhan GONCA 

myo-(2).20150326114306.jpgmyo-(3).20150326114315.jpgmyo-(4).20150326114322.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel