Gençlik Hizmetleri’nden Örnek Turnuva

Gençlik Hizmetleri’nden Örnek Turnuva
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bahar turnuvası düzenleniyor.

Turnuvaya ilişkin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sporun birleştirici gücünün temel alınarak  kurum ve kuruluşlarda  çalışanlar arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması, dostluk ve arkadaşlıkların artırılması amacı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından Çarşamba’daki  kurum ve kuruluşlar,okullar,özel şirketler,arasında Voleybol ve Veteranlar Futsal Bahar Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva ile ilgili müracaatlar 31.03.2015 Salı günü Saat 17.00 mesai bitimine kadar Adapark’ta  bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze veya İlçemiz Mustafa Dağıstanlı Spor Salonumuza katılım formu doldurularak ve evrakları tam olacak şekilde yapılacaktır. “ denildi.

Turnuvanın kurallarını da belirten İlçe Müdürlüğü, “ 1-Kurum ve kuruluşlar , özel şirketler ve okullar müracaat edebilir. (Görev yeri belgesi istenecektir.) 2-Son 2 sezonda (2013-2014,2014-2015) voleybol veya futbol lisansına sahip olan sporcular katılamazlar. 3- İlçemiz sınırları içinde çalışan oyuncular ve takımlar müracaatta bulunabilir. 4-Müsabakalar Mustafa Dağıstanlı S.Salonunda Hafta içi akşam (17:30-22:00) ve hafta sonu (10:00-17:00) saatlerinde oynanacaktır. Organizasyon sorumluları gerekli gördüğü takdirde müsabaka gün ve saatini değiştirme hakkına sahiptir. 5-Takım sayısına göre kura ile gruplara ayrılan takımların ilk maçları lig usulü, final müsabakaları ise eleme sistemine göre oynanacaktır. 6-Müsabakalar Resmi Oyun kuralları dahilin de ve resmi hakemlerle yönetilecektir. Bu sebeple her takım kendi spor malzemeleri ve takım formalarıyla gelmeleri gerekmektedir. 7-Dereceye giren takımlar kupa, madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilecektir.
8-Müsabakalar resmi hakem tarafından yönetilecek olup, maç öncesi lisans ibrazı gerekmektedir. Bu sebeple müsabakalar ilçe müdürlüğü tarafından çıkartılacak HİS lisansı ile oynanacaktır. 9-Bir oyuncu şartları tuttuğu takdirde her iki branşta da mücadele edebilir. 10-Müracaatlar M.Dağıstanlı Spor Salonuna veya Adaparktaki Gençlik Merkezine katılım formu ayrı ayrı doldurularak ve evrakları tam olacak şekilde yapılacaktır.” İfadeleri kullanıldı.

Turnuvaya katılmak isteyenlerin  1 Adet Resim, N.Cüzdan fotokopisi,  Görev yeri belgesi, Sağlık Beyanı ile başvuruda bulunabileceği eklendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber