Murzioğlu: “Samsun Fotoğrafına Bütünlük İçinde Bakıyoruz”

Murzioğlu: “Samsun Fotoğrafına Bütünlük İçinde Bakıyoruz”
ASKON Samsun Şubesi Yönetimini kabulünde konuşan Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, kentin fotoğrafına bir bütünlük içinde baktıklarını söyledi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Yönetimi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, Samsun TSO yönetimine kentin birlikteliğini sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Samsun’a hizmet etmek için çalıştıklarını kaydeden Okudan, “Samsun şu anda olması gerektiği yerde değil ama olması gerektiği yere gelmesi zor da değil. İnşallah güzel günler bizi bekliyor diye ümit ediyoruz. Yapacağınız faaliyetlerde ne yapmamız ya da nerede olmamız gerekiyorsa üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bizim de ortak paydamız Samsun. Çalışmalarınızda bizleri yanınızda görmek isterseniz mutlu oluruz” dedi.

 

“TÜRKİYE’NİN OMURGASI ÜRETİM”

Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu ise Samsun’u geleceğe taşıma adına herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının şehrin gelişmesine büyük katkı sağladığını belirten Başkan Murzioğlu, “Bizler aynı şehirde yaşayan, aynı havaya teneffüs eden insanlarız. Hepimizin ortak amacı ekonomimizi dünyaya açmak, üretime, istihdama katkı sağlamak. Türkiye’nin omurgası üretimdir, ihracattır, emek ve alın teridir. Biz kalkınırsak şehrimiz kalkınır, şehrimiz kalkınırsa, ülkemiz kalkınır. Bu konuda her zaman her an bir arada düşünmeye ve bir arada hareket etmeye hazırız. Çünkü biz Samsun’un fotoğrafına bir bütünlük içinde bakıyoruz” diye konuştu.

 

“SAMSUN’A GELENLER KALACAK YER BULAMIYORDU”

Samsun’un turizmden eğitime, sağlıktan tarıma, sanayiden lojistiğe kadar birçok avantajı içinde barındıran bir kent konumunda olduğunu söyleyen Murzioğlu, “Daha düne kadar Samsun’a gelenler kalacak otel bulamıyordu. Yine bu şehirde yatak sayısı az diye büyük organizasyonlar yapamıyorduk. Şimdi bakıldığında otellerle birlikte alışveriş merkezleri ardı ardına hizmete giriyor. Samsun’da yapımı tamamlanan ve önümüzdeki aylarda kapılarını açacak olan Fuar ve Kongre Merkezimiz şehrimize ayrı bir canlılık getirecek. Şehirler artık nüfuslarıyla değil, yaptıkları ihracatla anılacak. Bu yönde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Biliyoruz ki küreselleşen dünyada güçlü bir şehir, güçlü bir ülke olmanın yolu üretimdir, rekabettir, dünyaya açık olmaktır. Sizlerin de gayretleri ve sizlerin çalışmaları önümüzdeki dönemde Samsun’a mutlaka önemli hizmetler şekline dönüşecektir, yansıyacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel