MUHTARLARA ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ ANLATILDI

MUHTARLARA ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ ANLATILDI
Çarşamba İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından muhtarlara adrese dayalı nüfus kayıt sistemi ve evlilik cüzdanı ile alakalı seminer verildi.

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Çarşamba İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan toplantıda muhtarlara, adrese dayalı nüfus kayıt sistemi ve evlilik cüzdanı hususunda son düzenlemelere ilişkin seminer verildi. Çarşamba köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı seminerde muhtarlar konu hakkında bilmeleri gereken yeni düzenlemeleri öğrendiler.

Çarşamba İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İçişleri bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün, muhtar eğitimleri ile ilgili talimatları gereği ilçemiz köy mahalle muhtarları ile belediye ve belde evlendirme memurlarına Adres kayıt sistemi ve Evlendirme Yönetmeliği hakkında bilgi verilmesi ile uygulama sırasında rastlanan sorunlar ve çözümleri hakkında sorular ve öneriler alınmak üzere ilçemiz Nüfus Müdürlüğüne Nüfus Müdürü Şükran Güller, Şef Necati Uçar ve memur Melek Karakuş tarafından Hizmet içi Eğitim verilmiştir” denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber